JåleriPleie

17. MAI STYLING

Det å fikse håret sitt til bunad kan mange ganger være vanskelig, hva og hvordan er ofte stilte spørsmål. Her kommer noen enkle tips til hvordan du selv kan sette opp håret ditt riktig til en bunad, enten med eller uten hodeplagg.

Det første du starter med er å gre godt igjennom håret og spray over det med en hårspray. Mange tror hårspray skal brukes til slutt, men det beste er å bruke det før du skal gjøre noe med det. Det gjør vi for at håret skal bli mer trått og enklere å jobbe med. Deretter setter du på pannebåndet og deler håret i tre seksjoner som du fester i bakhodet, rett over pannebåndet. Dette er et veldig fint oppsett å gjøre selv uten hodeplagg. Har du lue må du ha festepunktene enda lenger ned mot nakken. De tre ”halene” fletter du som en vanlig flette og drar de godt ut.

2_IMG_4653 2_IMG_4658

Etter du har dratt flettene godt ut, fester du de med vanlige spenner over hverandre for å skjule strikkene. Resultatet vil da se slik ut og du er klar for 17. Mai feiring! Et annet tips er å spraye over en humidity blocker. Den stenger fuktigheten ute og reduserer brusete hår. Har du satt det opp, slettet/krøllet det, trenger du ikke bekymre deg for at frisyren blir ødelagt av luftfuktighet. Et ”must-have” produkt 😉 Lykke til..

2_IMG_4661 2_IMG_4663

Se tips til produkter

powerspray

 


Skrevet av: Sofie Kathrin Aarsten, Touch SkinTonic i Torvbyen

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x