MotePleie

Makeup Trend: Markerte bryn

Bryn har vært fokusområdet innen makeup de siste årene. Det rådes til å legge bort pinsetten, for nå skal brynene være store og markerte. Det er hodefasongen og formen på øynene som avgjør hvordan brynene dine bør formes for å skape en naturlig form. Med den rette formen for ditt ansikt skal brynene løfte og åpne opp ansiktet, og ramme inn og sette øynene i fokus. Det er viktig å finne form og farge som kler hver enkelt sitt ansikt for å få et perfekt resultat.

Vi i Kicks Torvbyen vil anbefale deg noen gode produkter, og ikke minst vise deg hvordan vi bruker de.

Produkter:

Bryn_produkter

Anastasia Beverly Hills Brow wiz i fargen taupe – Denne er veldig enkel å bruke, du trenger ikke spisse den og den har børste. Fargen legger seg lett og fint på, og det er dessuten lett å lage «falske» små øyenbrynshår der du eventuelt skulle mangle hår, eller bare om du ønsker å forlenge dine bryn.

YSL touche eclat i fargen 02 – Dette er en concealer som også fint kan brukes som highlighter. En highligter bruker du steder du ønsker å fremheve, som under bryna. Produktet er verdens mest solgte makeup produkt, og anses som den beste concealeren. Den er ikke tykk, men har fortsatt god dekkende og gir et naturlig og pent resultat. I tillegg til å bruke denne under øynene og over amorbuen så legges den langs undersiden av hele brynet. Bryna vil med det få et løft, og du oppnår da et mer åpent blikk.

Anastasia Beverly Hills clear brow gel – Dette er en ufarget brynsgelé med en maskara-lignende kost du grer brynene med så de ligger i den retningen du ønsker. Produktet «stivner» i brynshårene og holder brynshårene på plass hele dagen. Brynsgelén fåes med farge også for de som ønsker det.

SLIK GJØR DU:

Step 1:
Bruk børsten på Anastasia Beverly Hills Brow wiz for å gre hårene den formen du ønsker.

Step 2:
Tegn så opp en så rett linje du kan under brynet. Dette kan du gjøre uavhengig om du har annerledes form på brynet enn vist på bilde, eller om du mangler hår for å skape en rett linje.
Denne pennen ser veldig naturlig ut på, og du kan lett fylle inn der du mangler hår. Som vist på bilde vil vi gjerne løfte brynet, dermed lager vi en rett linje som går skrått oppover.
Gjør så det samme på oversiden av brynet.

BRYN 1

Step 3:
Fyll ut siste delen av brynet ved å lage en naturlig overgang, enten ved å ”runde” av, eller om du vil ha en mer rett overgang på enden. Fyll inn hele brynet med pennen.

Step 4:
For å fremheve og løfte brynet bruker vi så YSL touche eclat i fargen 02 samt concealer kost fra Bare Minerals. Du kan fint også bruke kosten på selve produktet om du ønsker det. Det er lettere å kontrollere mengden når du bruker en kost ved siden av.Vi påfører litt produkt på kosten, og lager en så rett linje jeg kan under brynet. For å blende inn fargen uten å ødelegge linjene på brynet, kan du bruke svampapplikator, gjerne en liten en. Om du ønsker kan du også legge concealer på oversiden av brynet for å fremheve enda mer.

BRYN 2

Step 5:
Avslutt med Anastasia Beverly Hills clear brow gel, for at formen på brynet holder seg hele dagen.
Voila! Så har du flotte bryn! Noen liker å fremheve brynene, mens noen liker at de er litt diskrét. Uansett, så er det fint å gi de litt oppmerksomhet ved bruk av gode produkter og teknikker.

BRYN 3

 

Kom innom Kicks i Torvbyen for å finne rette farger til dine bryn.

Tekst: Madelen Kobbevik Hildre, Kicks

x