JåleriMote

De hotteste solbrillene nå

Solbriller er i vinden som aldri før. At noe kan være både supertrendy og samtidig beskytte øynene er musikk i mine ører.
Når det gjelder hva vi selger mest av, så er det absolutt Ray Ban. Disse selger vi året igjennom, og kolleksjonen har aldri vært så stor som den er nå. Den er gigantisk, mange modeller, farger og størrelser. Alle kombinasjoner. Problemet er å velge.

RAY BAN

Rayban solbriller

Ray Ban ikoner: 1. Aviator Shooter (den med hullet hvor det er plass til sigaretten mens man skyter) 2. Outdoorsman (med pannestøtten) 3. Olympian fra 1965 passer perfekt i en halvhjelm 4. Aviator Hexagonal med Flat Lenses

Solbrille-langeren i meg liker best å selge Ray Ban. Ray Ban er klassisk og har vidunderlig gode glass. Samtidig fornyer de seg hele tiden; med «Hotte» og nye modeller med speil og rammer i alle slags farger, samtidig som de gamle ikonene relanseres og selger som aldri før. Over ser du de hotteste brillene akkurat nå.

Noen av klassikerne lages nå med flate glass – «Flat Lenses». Dette gir en fantastisk old-fashion refleksjon sett utenfra! Aviator Hexagonal med Flat Lenses er ett eksempel på dette.

MAUI JIM

Maui Jim KAWIKA
Som fagperson er det morsomst å selge «Maui Jim» ,dessuten har vi det største utvalget i Østfold på disse brillene. Jeg mener at disse må ha verdens beste solbrilleglass. Alle glassene er polariserte i 9 lag og har ett svakt speilbelegg. Glassene forsterker fargeopplevelsen og øker kontrasten. Alle er velkommen til å se «BLOMSTEN» vi har i Maui Jim skapet! Riktignok ser man effekten med alle polariserte glass – men den blekner i forhold. Noen som ser på denne blomsten mener det er «lureri».. Men det er det ikke!

TOM FORD

Som designelsker er Tom Ford noe av det aller ypperste for meg. Født i Austin, Texas og oppvokst i Santa Fe, New Mexico. Det blir ikke mye bedre enn det… Tom Ford er blant de mest respekterte og suksessrike designere i dag. Tom Fords innfatninger er vakre, stilrene, og har ett solid og sterkt uttrykk. Her oser kraft og eleganse. Sort, mørk havanna og lysere transparent. En liggene T i begge sider av fronten viser tydelig men diskret at dette er Tom Ford.

Tom Ford Snowdon
Daniel Craig brukte denne Tom Ford mod. Snowdon i James Bond filmen, Spectre.

 

Dette var tre retninger i år. Her var ikke de meste ekstreme «statementsolbrillene» med; De mest crazy gigantiske i sølv med masse med stener og blomster.

Det kan være lurt å tenkt igjennom hvilket behov du har, altså hvilket bruksområde solbrillen skal dekke! Uansett om det er klassiske solbriller, tekniske solbriller med ekstremt bra glass eller «statementsolbriller» du er ute etter, hjelper vi deg å finne den rette.

Tekst: Catharina Høegh Christensen,Optometrist MSc,  Interoptik Gangestad

 

 

x