JåleriMote

5 favoritt-trender fra Shoe Gallery

Selv om vi fikk et trivelig gjensyn med sommeren forrige uke, er det et faktum at høsten nærmer seg og vi igjen kan style strikkede gensere og varme toner med et par fantastiske sko. I tillegg til den sikre sorte går det i år også i mørke nyanser som burgunder og mørkeblått. Semskede materialer er svært populært, og med riktige produkter skal vi hjelpe deg å holde de fine til tross for det ofte våte høstværet.

Vi på Shoe Gallery gleder oss over dette, og har plukket ut våre topp 5 favoritt-trender innfor høsten som vil gjøre din høstgarderobe komplett, enten du går for ett par eller fler.

Shoegallery_sko

1. Loafers
Både dusker og frynser er tilbake for fullt denne høsten! Kombinasjonen mellom dette og den androgyne stilen til en Loafer gjør disse skoene til et sikkert stilvalg. Loafers kan kles både opp og ned, og passer like bra til et pencil-skjørt som til et par tøffe boyfriendjeans.

2. Knee-high boots
Knehøye støvletter troner listen over høstens mest sexy trender, og kan sette et stjernepreg på lørdagsantrekket. I tillegg til dette kan du gjøre som IT-jenta Gigi Hadid, og kle støvlettene ned med en mer casual look bestående av en bomullskjole og en oversized jakke.

3. Chelsea boots
Chelsea boots er tilbake i år som i fjor, og året før der igjen. De klassiske skoene er både stilsikre og praktiske, og et godt utgangspunkt for utallige høstantrekk, både til hverdags og fest. Sort og fargen tan er de mest sikre variantene her.

4. Ankle boots
Skoene som sørger for at du alltid er kledd! I tillegg til disse i perfekt høst-nyanse har vi lignende modeller som passer til enhver anledning.

5. Lace-up shoes
Som nevnt tidligere er den androgyne trenden tilbake for fullt, og vi elsker herreinspirerte snøresko til dame! Hold det klassisk med et par skinnyjeans og en basic skjorte, eller røff opp en mer feminin kjole. Uansett et sikkert valg!

Skrevet av Madelen Sjøgren ved Shoe Gallery Torvbyen

Sko fra Stockholm og Privé

 

x