Kule apper
Duppedingser

5 kule apper du ikke kan gå glipp av

Digger du å oppdage nye apper du ikke visste du trengte? Her er fem til!

Apper for elektriske sparkesykler står høyt på listene om dagen, men det finnes også andre kjekke og nyttige apper. Apper som kan gjøre livet enklere, raskere og mer underholdende.

Canva: Graphic Design & Logo, Flyer, Post maker

Med Canva appen kan du lage perfekte Instagram-historier, designe logoer, flygeblad, plakater og invitasjoner. Lage flott design uten å være en proff designer. Denne appen er et must for deg som er aktiv på sosiale medier.

Smakeappen: Finn riktig vin

Er du glad i vin og liker å oppdage nye og gode viner? Smakeappen gir deg vintips og tips om hvilke viner som passer til hvilke matretter. Du kan scanne strekkoden til all vin i Norge, rate dem og se hva andre syntes om dem. En perfekt app for en ekte vinelsker eller en som er på vei til å bli en!

Solen Stilling Sunrise Demo

Er du glad i å ta bilder av flotte solnedganger? Planlegger du hvor solcellene dine skal være? Eller bare lurer du på hvor sola er til en hver tid? Sunrise Demo viser deg nettopp dette. Hvor solen vil være til enhver tid, så du kan både vite hvor solen er ved soloppgang og solnedgang.

Waterbot

Er du dårlig på å huske og vanne plantene dine? Med Waterbot (AppStore/Google Play) er problemet løst! Denne appen forteller deg når det er på tide å vanne alle de grønne vekstene dine og holder oversikten for deg.

Hjelp 113

Denne appen er kjekk å ha i lommen når man inntar påskefjellet. Ifølge en anmelder kan den faktisk redde liv. Denne nød-appen lar alle nødsentraler i Norge vite hvor du er. Ekstra kjekt om du er på en hytte du ikke aner adressen til eller er av gårde et sted du ikke er kjent.

Alle appene finnes både for iOS og Android.

 


Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen.

x