DuppedingserKidsaLivsstil

Barnas favoritt julekalendere – 2019

Er du fortsatt usikker på hvilken kalender du skal kjøpe til barna? Det finnes en haug av julekalendere å velge mellom og det er ikke alltid like lett å vite hvem man skal gå for. For å gi dere en oversikt over hvilke kalendere dere kan finne i Torvbyen, har vi plukket ut noen av barnas favoritter.

Les også: Rampete desember

Julekalender til de helt minste

Finnes hos Ringo i Torvbyen

Adventskalender med Pysj-heltene byr på 24 spennende overraskelser, som småfigurer og forskjellig juletilbehør. Brett ned lokket på julekalenderen for å få et fint underlag å leke med figurene på. En morsom måte å telle ned dagene til jul på! Egner seg for barn fra 3 år og oppover.

Finnes hos Ringo i Torvbyen

Med Peppa gris kalenderen vil du garantert glede familiens lille «Peppa gris-fan». 24 små leker venter på å bli plukket fram. Egner seg for barn fra 3 år og oppover.

Finnes hos Ringo i Torvbyen

24 dager med Hatchimals-moro! Inkluderer eksklusive figurer, feriehuler, klistremerker, papirtilbehør og mer. Egner seg for barn over 5 år.

Bestselgeren – L.O.L. surprise! #ootd

Finnes hos Ringo i Torvbyen

L.O.L. Suprise #ootd inneholder en eksklusiv L.O.L. dukke, og 24 antrekk med tilbehør som klær og sko. Sett sammen uendelige kombinasjoner av outfits. Kalenderen egner seg for barn fra 6 år og oppover.

For fotballentusiasten

Finnes hos Ringo i Torvbyen

Tell ned til jul med denne flotte adventskalenderen. Adrenalyn XL Fifa 365 inneholder 24 luker hvor det skjuler seg 12 løse kort, 8 limited edition og 6 booster pakker. Samle kortene til de beste lagene, de beste spillerne og de beste teamene. Perfekt for den som elsker fotball!

For de kreative

Finnes hos Ringo i Torvbyen

Tell ned dagene til julaften med LEGO Harry Potter julekalender! Kalenderen egner seg for barn fra 7 år og oppover.

Finnes hos Ringo i Torvbyen

Bygg opp forventningene til julaften med vennene fra Heartlake City i LEGO Friends. Bygg en ny modell hver dag, og heng de opp i juletreet. Inneholder 24 overraskelser, og små gaver hver dag fram til jul! Kalenderen egner seg for barn fra 6 år og oppover.

 


Skrevet av: Karine Strand Andresen

LagreLagre

LagreLagre

x