klokketrender
DuppedingserMoteMust haves

Årets klokketrender

Årets klokketrender, det er et bredt spekter. Og det er et hav å velge mellom, skal du gå for den klassiske med en rolig farge eller den tøffe med sterke farger? Her kommer et lite knippe fra det vi har fått med oss dette året:

«The good old days»

Den største hiten i år har vært den såkalte heritage og vintage stilen. Flere av åretsnyhetet som Tag Heuer Autavia, Longines Heritage 1945 og mange fler har den gamle «old school» stilen. Dette blir klokkene som kan gi det lille ekstra, da de kan være den tøffe hverdagsklokken, men samtidig et lekkert smykke til en flott dress.

Shades of blue

Som i fjor er blå klokker like populært i år. I stede for å ha den til tider harde sorte tallskiven blir den blå tallskiven mye roligere på armen. Det vi har sett dette året er at flere damemodeller også får blå tallskive. Dette med diamanter på tallskiven er en lekker kombinasjon. Så klart, det finnes flere forskjellige blå klokker. Så om du ønsker den klassiske eller «sliteren» som skal brukes i hverdagen har de fleste klokkemerker flere varianter.

The diver

Sliteren, diver eller hverdagsklokken. Kjært barn har mange navn sies det. En diver er klokken du kan bruke til hverdags og som kan tåle å bli brukt. Du slipper å ta den av når du skal vaske bilen, ordne i hagen og andre hverdagslige gjøremål. Trenden vi har sett blant disse klokkene i år er egentlig trender som har vært i mange år. Pepsi-Cola fargene, sterke blåfarger, oransje, eller de helt klassiske sorte og hvite. En liten ting vi har sett er at flere og flere av modellene får keramisk bezelring, dette gjør at bezelringen holder seg penere i lengden.

The classical one

Den klassiske klokken som går til enhver ekstra begivenhet, enten det er et bryllup, jubileumsfest eller juleaften og nyttårsaften som nærmer seg med stormskritt. Dette er jo klokken som aldri går av trenden, den passer til de fleste dresser, er liten nok til å gå under skjorten og skal være en diskre men samtidig en klokke som får andre til å lure på hva du har på armen. En elegant tvist på disse klokkene er de tofargede versjonene som gir det lille ekstra og løfter klokken betraktelig.


Skrevet av: Jens-Didrik Klüwer Bakken hos Gullsmed Truls Ambjørnsen

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x