Bli ny konkurranse
JåleriMotePleie

«Bli ny» hva betyr egentlig det?

Dette er et spørsmål jeg har tenkt en del på i min lange karriere innen frisørfaget. Skal kunden bli en ny person, skal de bli en ny versjon av seg selv, eller skal håret til kunden bli annerledes uten at det egentlig skjer en bli ny forandring? Her er det egentlig ikke en fasit. Det jeg som regel tenker selv, og som jeg også føler har gitt de beste resultatene, er når kunden føler de blir den beste versjonen av seg selv! Og la du merket til at jeg brukte ordet «føler» to ganger i den påstanden? Det er følelsen av å bli ny som er viktigst. For om man sitter i en frisørstol og ikke føler at man har fått et resultat som dekker de behovene man har i en hektisk hverdag, så hjelper det ikke om man går fra å være en brunette til en blondine eller omvendt.

Bli ny konkurranse

Bli ny konkurranse

Hanna før, med langt, tungt hår.

En av de første punktene jeg hadde på listen min når jeg tok over som daglig leder på Sayso Hair & Style første mars i 2020 var at jeg ville ha en bli ny konkurranse til en verdi av 3000,- i samarbeid med Torvbyen kjøpesenter. Jeg ville gi noe tilbake til de fantastiske innbyggerne i Fredrikstad! Men så gikk det tolv dager og korona viruset banket på døren i de fleste lang i Europa. Nå litt over 600 dager senere ble konkurransen endelig en realitet, og de fleste av oss hadde et enda større behov for å bli ny etter mye tid hjemme i Lock Down og med hjemmekontor.

Den heldige vinneren ble Hanna!

Hva tenker du da du så du vant bli ny konkurransen og hva innebærer det å bli ny for deg?
– Jeg trodde ikke at det var jeg som skulle vinne, man glemmer litt at man deltar på slike konkurranser noen ganger. Det å vinne en bli ny er jo å få en ny look. Nå kommer jeg til å få innspill til hvordan mitt hår kan bli annerledes.

Bli ny konkurranse

Hanna har fått striper for å jevne ut overgangen, en kaldere tone på håret, og vi har klippet en trendy lugg, en curtain-bang!

Fortell gjerne litt om hvem du er?
– Jeg er Hanna 😊 Jeg kommer fra Hvaler og har nettopp flyttet tilbake til by`n. Jeg har en datter på 9 måned og skal snart ut i jobb igjen, så det passet fint at jeg fikk en bli ny kveld.

Hva føler du om håret ditt slik det er nå?
– Jeg føler at håret er veldig langt og tungt, det bare henger der.

Hva er drømmehåret ditt?
– Jeg kunne ønske at jeg hadde krøller!

Har du vært på Sayso Hair & Style tidligere?
– Nei, dette er første gangen. Det ser veldig fint ut i salongen, koselig med alt det grønne!

Hvordan produkter bruker du hjemme og hva pleier du å gjøre med håret sitt i hverdagen?
– Jeg bruker stort sett å vaske håret med shampoo og balsam, ta i litt olje og være ganske naturlig i hverdagen.

Dette passer bra, for i tillegg til ny farge og ny klipp, får du en goodiebag med 4 fantastiske Eleni & Chris produkter! For vi på Sayso Hair & Style er også så heldige at vi har vår egen produktserie, Eleni & Chris. Dette er den beste serien jeg har jobbet med når det kommer til å dekke alle behovene et nordisk hår møter på i løpet av et år.

Prisvinnende hårpleieserie

Bli ny konkurranse

Chromin Colorpro shampo og balsam som er en prisvinnende og fargebevarende sjampo/balsam. Eleni & Chris Chromin serien renser håret og hodebunn på en skånsom måte og tilfører rikelig med fuktighet og pleie, og etterlater håret silkemykt og glansfullt med anti-frizz effekt! Chromin Colorpro Leave-in spray gir glans, gjør håret lettere å gre og har anti-statiske egenskaper. Pure Treatment Oil er en prisvinnende vektløs hårolje som er rik på fuktighet og hjelper til med å gjenoppbygge et skadet hår. Kan brukes i både vått og tørt hår. Etterlater håret silkemykt og glansfullt, og er varmebeskyttende opp til 90 grader. Har fargebevarende egenskaper og gir UV-beskyttelse til håret.

Føler du at du har blitt ny?
– Ja!

Forandring fryder

Hanna har i dag fått nye striper for å jevne ut overgangen, fått en kaldere tone på håret, og vi har klippet en trendy lugg, en curtain-bang!

Bli ny konkurranse

«Ny» og fornøyd Hanna.

Kristoffer A. Halvorsen er daglig leder på Sayso Hair & Style på Torvbyen. Han har lang erfaring innen frisørfaget, og har jobbet på både Nikita Hair og Sayso Hair & Style i Oslo tidligere. Kristoffer har vært med på laget på Sayso Torvbyen siden våren 2018.

-Jeg har nå vært frisør i 16 år, men det er alltid like moro å bli kjent med nye kunder og høre deres historie når de sitter i frisørstolen hos meg. Det er noe av det mest givende ved å være frisør. Jeg har også alltid vært glad i å forme et hår til kundens anatomiske forutsetninger, om det så kun er å klippe en lugg eller en helforandring fra en lang frisyre til en kort frisyre, forteller Kristoffer.

Bli ny konkurranse

Kristoffer A. Halvorsen, daglig leder på Sayso Hair & Style på Torvbyen

Instagram:
Hairbykristofferhalvorsen
Saysofredriksad

For å booke time, ring salongen på 69 33 86 10
Eller book time på sayso.no


Tekst og foto: Kristoffer A. Halvorsen, daglig leder på Sayso Hair & Style på Torvbyen.

x