FreddanHjemmeKonkurranse

De beste brettspillene å spille med familien i høst

Nå nærmer det seg vinter og det har allerede begynt å bli kaldt ute. Da er det ingenting som er bedre enn å samle familien i stua med varme tepper, kakao og brettspill. Her er noen av våre favoritter å spille om høsten:

Partner

I Partners skal 4 spillere jobbe sammen to og to for å få sine brikker til mål raskest. Det er som en morsommere, bedre utgave av klassikeren Ludo. De største forskjellene fra klassikeren er at man bruker kort i stedet for terning, og at spillerne spiller på lag. Dette er virkelig et supert familiespill!
I november kommer det etterlengtede Partners+ endelig på norsk! Denne utgaven gjør det mulig å spille med opp til 6 personer.
Les mer her.

Exit: The Game

Exit: The Game er en serie escape room-spill der spillerne må samarbeide om å løse gåter og mysterier. Hvert av spillene setter spillerne fast i en situasjon dere må komme dere ut av så fort som mulig. Kanskje har dere strandet på en øde øy, blitt stengt inne i et tog eller blitt sittende fast i en sunket båt. Vær obs på at hver eske kan kun spilles en gang da man ofte må brette, rive og klippe i både spillkomponenter og boksen i seg selv.

Exit: The Game setter spillerne på prøve og er en spennende intens opplevelse!
Les mer her.

 

Decipher

Om du og familien er glad i spill med ord og bokstaver er Decipher spillet for dere! Ved bruk av plastbrikker i forskjellige former skal dere gjette dere frem til hvilket ord spillmesteren er ute etter. Reglene er lette og det å gjøre klart spillet tar veldig kort tid da spillesken benyttes.
Les mer her.

 

Disney Villainous

I Disney Villainous spiller hver som en skurk fra en Disneyfilm. Hver av skurkene har hvert sitt mål som nås på forskjellig måte. For eksempel, om man spiller som Urusula fra Den Lille Havfruen er målet å få tak i kronen og treforken i tillegg til å ta seg av Kong Triton. Samtidig som du prøver å få til ditt eget mål må du sabotere de andre spillerne slik at de ikke får til sitt mål.

Dette er et veldig kult familiespill som må prøves av alle som liker Disney!
Les mer her.


Tekst: Johanne Kessel, Kategorisjef, brettspill Outland
Kilde og produktbilder: Outland.no
Toppbilde: Shutterstock

 

x