Røde lepper
Jåleri

De legendariske røde leppene

Røde lepper har alltid vært i motebildet og det sies at det gir deg selvtillit. Og det beste er at det finnes en rød leppestift farge til alle.

På den røde løperen

Kjendisene elsker å bruke rød leppestift på den røde løperen, og vi skjønner godt hvorfor. Røde lepper er en klassiker vi aldri blir lei – det er nemlig få ting som tiltrekker seg like mye oppmerksomhet som knallrøde lepper.

Røde lepper

  1. KissKiss Liplift Guerlain, Kicks, 365,-
  2. Buxom Plumpline Lip Liner Code Red ( true red ), Kicks, 229,-
  3. Rouge Dior Ultra Rouge 999 Ultra Dior, Kicks, 350,-

Marilyn MonroeMarilyn Monroe

Marilyns leppesminke var legenderisk. Til tider brukte hun hele fem lag av den samme røde fargen på leppene. Smellvakre, lekre, kysseklare røde lepper – er hva hver kvinne (og mann) drømmer om. I hvert fall når du vil sette en ekstra prikk oven i-en på sminke-looken.

Men det lekre blir fort ulekkert om du plutselig har rødfarge gnidd langt utover leppekanten, tegnet i feil form eller fått leppestift på tennene.

Slik gjør du det!

1. Skrubb

Sørg for å skrubbe leppene jevnlig, enten med en tannbørste eller egen leppeskrubb. Da fjerner du døde hudceller og gjør leppene fine og myke.

2. Bruk leppeprimer

En god primer før du påfører noe på leppene er viktig. Det er da du får det gjeveste og mest langvarige resultatet. Dette vil danne et godt grunnlag og få leppestiften til å sitte bedre.

3. Ram inn

Ram alltid inn leppene med en lipliner, dersom du ønsker å forhindre at fargen flyter utover. Påfør helst lipliner over hele leppen.

4. Første lag

Påfør deretter et lag med leppestift.

5. Bit

Bit mot et papir for å få bort overskuddsfarge og forhindre at leppestiften havner på tennene.

6. Andre lag

Påfør deretter et nytt lag, og gjenta prosessen med å bite mot et papir. Dette vil sørge for at leppestiften sitter godt og lenge.

7. Følg opp

Husk å følge opp fargen jevnlig i løpet av dagen eller kvelden. Ingenting er mer udelikat enn en knallrød leppestift som flyter utover og legger seg i skjolder.

8. Finn riktig tone

Prøv deg fram for å finne den rødtonen som passer deg best. Har du såkalt kalde farger, skal du ha en rødfarge med mye blått i seg. Er du av det gylne slaget, er sjansen stor for at en leppestift med en varm undertone med gult i, er riktig.

Nyanser leppestift

Røde lepper hører alltid til i alle sesonger – Nyt fargene kirsebær, bjørnebær, burgunder, bringebær og jordbær nyanser, og la resten av makeupen være minimalistisk.

Legg en transparent foundation, marker øyebrynene lett, og påfør litt bronzer ved kinnbena for å få en komplett look som gir de høyeste trendpoengene.

Kicks

Hos oss på Kicks Torvbyen gir vi deg de beste rådene og vi legger gjerne på deg en rød leppestift om du våger.


Skrevet av:
Randi Christine Johannessen,
Kicks Torvbyen

x