HjemmeInteriør

Dekk et sommerlig selskapsbord

Etter en lang tid med begrensede sosiale muligheter, kjennes det deilig å kunne være mer sammen med venner og familie. Her får du inspirasjon til hvordan du kan dekke bordet til sommerfesten.

Dekk bordet til sommerfest

En harmonisk palett

Velg detaljer som servietter, lys og duk som matcher en naturlig fargepalett. Her har vi valgt en palett med gull, dempet rosa, sennep og naturlige materialer med et bohemsk uttrykk.

Linduk og bordløpet er fra Princess, lys og lysestaker er fra Kremmerhuset, vasen er fra Kitchn og tørkede blomster er fra Mester Grønn.

Kort med dagens meny

Kort med dagens meny

Gjør litt ekstra ut av selskapet ved å skrive ned menyen på egne kort som du plasserer ved hver gjest. Inspirasjon til 6 spennende grillretter som imponerer finner du her.

Kortene er fra Kitchn i Torvbyen.

Bordkort fra Panduro

Gjør det personlig med bordkort

Håndlagde bordkort gjør det enda mer personlig, og gjestene slipper å lure på hvor de skal sette seg, da det allerede er gitt en plass å sitte ned. Disse bordkortene er laget med materialer fra Panduro og Søstrene Grene i Torvbyen.

Tøyserviettene er fra H&M Home, tallerkener fra Presangen, bestikk og glass fra Kitchn.

Kake fra Liv & Røre

Topp selskapet med en festlig kake

Om du ikke selv baker, kan du bestille de vakreste kakene fra Liv & Røre – familiekaféen i Torvbyen. Se utvalget av kaker på nettsiden deres her.

Vi ønsker dere en deilig sommer og håper dere nyter tiden sammen med venner og familie!
Sommerhilsen fra Torvbyen

x