Finn den perfekte koffereten til reisen
DuppedingserRyk og reis

Den perfekte reisepartner

Ferien nærmer seg og det er tid for å finne den perfekte reisepartner. Da snakker vi ikke om ektefelle og familie, men den perfekte kofferten. Kofferten som passer akkurat til deg og din måte å reise på.

Reisemålet, reisens lengde og aktiviteter kan ha en stor innvirkning på ditt valg av koffert. Størrelser og materialutvalget er stort og her har vi også trender som farger og mønster som spiller inn.

Best i test - koffert 2018

Best i test - koffert 2018Best i test!

Produsentene er innovative og det kommer stadig nyheter på markedet. Så derfor er det veldig greit å lese seg opp på tester av koffertene for å finne den som oppfyller dine krav.

EPIC Phantom SL er en testvinnende koffert som utmerker seg som ultralett, meget motstandsdyktig materiale, vaskbart trekk og 7 års garanti. Gummibelagte glidelåser for å beskytte mot vann og doble stillegående hjul som er lette å trille på ujevnheter i bakken. Denne kofferten får du i 3 forskjellige størrelser og 5 ulike farger. Rett og slett en perfekt reisepartner!

 

Miljøvennlig koffert - Epic bio

Slitesterk og miljøvennlig koffert

Phantom Bio er også en helt ny miljøvennlig koffertserie som har kommet fra EPIC Travel Gear. Materialet i disse koffertene heter Trifilion Biolite. Dette sterke biobaserte materialet er tilsatt hamp, som er ett fornybart organisk materiale som gjør skallet i disse Phantom Bio koffertene veldig sterke. Innvendig i koffertene er nylon foret byttet ut til en blanding av bomull og hamp som tåler stor slitasje. Foret kan også tas ut og puttes i fryseren for å bli kvitt uønskede gjester, kan også vaskes på 40 C.

Crate Reflex koffert

Lett reflekskoffert i komposittmateriale

Her kommer mote og fashion koffertene inn, Crate Reflex kofferten skinner som en diamant både dag og natt med sin refleks funksjon. Kofferten er laget av ett sterkt kompositt materiale, som er støpt i 3 lag. Dette gir kofferten en god styrke, elastitet og lav vekt.


Skrevet av: Anne Kari Baardsen hos High by Næss i Torvbyen
Bilder: EPIC Travel Gear

x