DuppedingserRyk og reis

Duggfriskt og avkjølende

En varm sommer på stranda, i båten eller i parken blir hakket bedre med duggfrisk drikke og delikat avkjølt mat.

Heldigvis er det mange mulighter til å få til det. Flere av butikkene i Torvbyen har mye å velge på i forskjellige størrelser og kompleksitet.

Clas Olsson
I altmulig-butikken i 3. Etasje finner du et bredt utvalg, fra store og mellomstore bokser som kan kobles til strøm, også i bilen. Til mindre bokser som du holder kalde med fryse-elementer. Også disse er det mange å velge mellom. Men du finner også isolerte bager i forskjellige størrelser som kanskje er enklere å ta med for en kjapp tur på stranda.
Både dekorativt og praktisk kan det være med drikkebeholdere med frossen kjerne. Her får du alt fra drikkeflasker til dispensere du kan fylle med for eksempel saft. Kjernen kan tas ut og puttes i fryseren mellom hver gang.

Stort utvalg
Skal du gi bort en hvitvinsflaske kan det jo hende mottageren ønsker å drikke den med en gang. Kanskje dere er på stranden når den mottas? Da er det hendig med en gavepose med innlagt kjølemuligheter. Nille har også kjølebager i forskjellige farger, som du kan finne i flere andre av Torvbyens butikker. Søstrene Grene og Kremmerhuset har også forskjellige bager.

Telt eller i hagen
Det store utvalget av kjølemuligheter kan være praktisk en rekke steder; på teltferie, der det ofte nok er mest praktisk med de som ikke trenger strøm. I båten, i bilen, på stranda, eller rett og slett i hagen, så slipper du å gå inn hver gang du trenger noe.

Trendbyen_piknik_2
1. Bokskjøler og 3. vinpose med kjøling finner du hos Nille // 2. Matboks med kjøling , 4. kjøleelement og 5. vannflaske med kjøleelement finner du hos Clas Ohlson.

Nyt sommeren nå!

x