Oppgrader stua på 1,2,3
Ukategorisert

Enkel oppdatering av stua

Da kom høsten. Og med høsten kommer også tiden inne. Og tiden er faktisk nå inne for en aldri så liten forandring i stua. Det skal ikke mye til. Og godt er vel det..

Start med sofaen

Den er ofte hjemmets største møbel og brukes til mange anledninger. Sofaen skal gjerne vare i lang tid og da trenger den jevnlig fornyelse for å passe inn i både øvrig interiør og sesong. Å bytte ut putetrekkene i sofaen gir en umiddelbar fornyelse av rommet, og koster heller ikke så mye. Kanskje har du innleggsputene fra før, og hva er vel da bedre enn å bare bytte putetrekkene? Da slipper du å ha alle disse store putene lagret, og du kan bare brette sammen dine gamle putetrekk.

Tid for å freste opp sofaen med puter og pledd

Skap ulik stil med ulike fargesammensetninger

Blågrønne toner

Teal kombinert med blågrønne toner, gir et friskt og energisk uttrykk. En trio av nydelige velurputer som er like myke å lene seg mot som fargene er å se på. Fargene kan enkelt kombineres med sorte elementer.

Blågrønne puter

Oker –  en sesongfavoritt

Okertonene er fortsatt en stor favoritt denne sesongen. Å kombinere ulike tekstiler gir også en deilig dybde i sofakroken. Kombiner gjerne skinn og velur og få et spennende og eksklusivt uttrykk.

Oker pynteputer

Dyriske mønstre

En litt vågal, men samtidig så i tiden kombinasjon av geitepels og velur, skaper definitivt et nytt blikkfang i stuen.

dyrisk mønstre pynteputer

Elegant pastell

En rolig, men likevel frisk kombinasjon. Quilted velurpute kombinert med print og den rolige grønne veluren. En trygg kombinasjon med en litt eksklusiv snert over seg. En elegant miks av mønster og print. Fargene glir over i hverandre og skaper ro og balanse. Det kan vi like!

Sånn. Da var sofaen i boks!
Følelse av ny stue allerede? Perfekt!

Men hva med å sprite opp enda litt til?

Hva med et nytt bilde på veggen? Et maleri eller bilde kan gjøre underverker med romfølelsen, skape store forandringer og en helt ny stemning i hjemmet. Velg mellom duse, myke farger med abstrakte motiver, eller strammere, grafiske print som virkelig står ut på veggen. Kanskje matcher de putetrekkene i sofaen også, det hadde jo vært knallfint!

Malerier til veggen

Vi må også ha noe i vasene, sånn helt på tampen!

Sesongens mest trendy interiørdetalj er nydelige, dekorative pampas og strå i ulike varianter og farger. De kan mikses med andre blomster, men tar seg utrolig fint ut alene også. De er veldig enkle å style og de gir god høyde.  De skaper et veldig fint og lunt inntrykk og spriter opp der det måtte trenges i en fei.

Tørkede blomster

Se der, ja! Da var mye gjort, og stua har fått en ny look på kort tid. Og du kan nå innta din «nye» sofa med nye farger, tenn masse lys og nyt høsten, den er flott!

 


Skrevet av: Line Hansen, Kremmerhuset i Torvbyen

x