Smykker - enkelt og elegant
DuppedingserJåleriMote

Enkelt og elegant

Smykker er som en biografi. En historie som forteller om alle kapitlene i ens liv.

Vi kan se at trenden i smykkeverden stadig blir forsterket av uttrykket «less is more». Smykker skal gjerne være enkelt og elegant. Og hvis man tenker seg om, er det et hav å velge mellom. Det finnes klassiske og tidløse diamantsmykker i hvitt gull, stilrene og lekre sølvsmykker i nordisk design, men du har også smykker med stener i forskjellige farger.

Efva Attling

Efva Attling smykker

Mini collection fra Efva Attling er en tidløs og elegant kolleksjon som kommer i både gull og sølv. Dette er en kolleksjon som går til de fleste antrekk, enten om det er et flott selskap, til hverdagen eller en kveld på byen. Og om du ønsker blant annet flere armbånd ved siden av hverandre gjør det ingenting. Hvem sa at bare en er nok?

Georg Jensen

Georg Jensen ringer

Torun armringene fra Georg Jensen er stilrene med en tøff tvist hvor låsen er «selve» smykket. Som det ble nevnt over, er også dette en armring som kan brukes til de fleste begivenheter og antrekk. Armringene kommer i fem forskjellige alternativer, så dette er en armring som kan fortelle om akkurat hvilken stil du har.

Julie Sandlau

Julie Sandlau smykker

Prime kolleksjonen fra Julie Sandlau gir et mer spennende uttrykk på enkle smykker med flere farger å velge mellom. Om du ønsker sterke farger eller mer duse farger så finnes det en farge til enhver anledning. Smykkene finnes i sølv og sølv som er forgylt med 22 karat gull.


Jens Didrik Klüwer Bakken

Skrevet av: Jens-Didrik Klüwer Bakken
hos Gullsmed Truls Ambjørnsen

LagreLagreLagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x