Livsstil

Rydd plass til de tingene som betyr noe

Nytt skoleår og nye muligheter til å få et ryddigere hjem. Trenger du hjelp og tips til å komme i gang med ryddingen? Disse bøkene vil garantert hjelpe deg på din ryddevei!

Farvel, ting

9788279008354

Er du lei av å være omringet av gjenstander og rot? Føles det som at tingene i livet ditt styrer deg mer enn du styrer dem? Kanskje er det på tide å gi slipp – kvitte deg med ting du ikke trenger, slik at du kan få mer sjelefred og tid til det som egentlig betyr noe. «Farvel, ting» av Fumio Sasaki er en håndbok i kunsten å bli lykkelig med færre ting. Ønsker du større innsikt i hva lykke og et godt liv faktis er, kan dette være en start. «Farvel, ting» byr på tips til hvordan du kan dra nytte av minimalismen, frigjøre deg fra en materialistisk hverdag og bli mer til stede i ditt eget liv. «Et bord, en stol, en skål med frukt og en fiolin. Hva mer trenger man for å være lykkelig?» – Albert Einstein

Synnøves System

synnoves-system

Dette er den personlige historien om en arbeidsledig 40 år gammel nybakt mor med fødselsdepresjon, som i jakten på å finne tilbake til sin egen lykke begynner å rydde. Og som i sitt forsøk på å finne det perfekte systemet, innser at rydding handler om noe mer enn hvordan vi har det rundt oss. Det handler om hvordan vi har det inni oss. Dette er en bok om å rydde plass til de tingene som virkelig betyr noe. Enten det er stunder med hele familien rundt middagsbordet, romantisk date med kjæresten, bytur med vennegjengen eller etterlengtet alenetid. SYNNØVES SYSTEM gir deg svarene på hvordan du enkelt kan få en ryddigere hverdag – og mer tid til de magiske øyeblikkene.

Kilde: ARK Bokhandel

 

x