JåleriMoteTrender

Festfrisyrer til julens selskaper

Høytiden nærmer seg og man ønsker å pynte seg litt ekstra til festlighetene som følger med. I trendbildet er det masse fin hårpynt å få tak i som enkelt kan live opp en frisyre. Her er litt inspirasjon og tips fro oss på Sayso Hair Style som kan hjelpe deg til å bli festklar.

Hårklype

En hårklype (Glitter) plassert på siden slik vi har gjort her, vil løfte og fremheve ansiktet.Denne asymmetriske frisyren er kledelig for alle ansiktsformer. Lag gjerne litt bevegelse i lengder for å mykne opp frisyren og avslutt med Eleni & Chris Pure Treatment Oil for glans og en dash Eleni & Chris Extra Strong Hairspray for hold i frisyren .

Halvoppsatt frisyre

En halvoppsatt frisyre er perfekt til deg som ønsker å få håret bort fra ansiktet men fortsatt ønsker å ha noe hår løst. Man kan velge å tupere litt på krona for å få litt løft og gjerne spraye litt med Eleni & Chris Extra Strong Hairspray slik at denne type frisyre holder seg hele kvelden. 

Strammere look

En litt strammere frisyre som er utmerket 2-3 dager etter vask. Her har vi brukt Eleni & Christ Dry Texturizing Shampoo for å preppe håret, og Eleni & Chris Flexi pomade for å få det glatt og skinnende. Bruk en naturbørste til å gre håret bak til en lav hestehale. Pynt med flere forskjellige spenner (Glitter) eller bruk en glitrende Kkekki strikk. 

Styling i salong

For litt mer avanserte frisyrer eller om du ikke ønsker å fikse håret selv, tilbyr vi styling i vår salong. Kom innom eller book på nett for en time til helgens frisyre!


Skrevet av: Silje Johannessen
Styling utført av: Kristoffer Halvorsen og Silje Johannessen
All pynt utenom Kknekki hårstrikker er fra Glitter.

x