Forny kjøkkenet uten å pusse opp
DuppedingserHjemme

Forny kjøkkenet uten å pusse opp

Smarte shoppingtips som kan forandre kjøkkenet ditt for en billig penge uten å pusse opp!

Les også: Gloria – en drøm av en lampe

Forandring fryder og kanskje spesielt på nyåret når man føler at man kan gi alt en ny start. Å pusse opp et oppholdsrom er tidkrevende og kan bli dyrt – men en forandring trenger ikke alltid koste mye penger. Det behøver heller ikke nødvendigvis å være tidkrevende. En ny og behagelig atmosfære på kjøkkenet kan skapes bare ved å skape blikkfang, oppgradere kjøkkenredskapene eller bytte ut den kraftigste kjøkkenmaskinen på benken med en lekker Nespresso-maskin som lager kaffe ferdig på 1,2,3. Hverdagslukus.

Oppgrader kjøkkenredskapene

1. Gå til innkjøp av nye kjøkkenkniver som matcher og som pent kan plasseres i en knivblokk eller henges opp på en knivmagnet – lekkert og ryddig!

2. Oppgrader de klassiske kjøkkenredskapene som stekespade, skje, sleiv, tang m.m. Pass på at de tåler sterk varme gjerne inntil 200 °C.

kjøkkenredskaper

3. Nye kjeler, gryter og panner kan inspirere til å gjøre det både mer koselig og gøy å være på kjøkkenet! Hva med friske farger på grytene?

4. Gi kjøkkenbenken en ny samling med brett og fjøler. Fine oljer plassert på fjøler gir både et delikat og innbydende inntrykk.

Nytt kjøkkenutstyr

5. Skap blikkfang! En enkelt ting kan være med å skape det lille ekstra i rommet. Det kan være så lite som en enkel kurv med friske frukter og grønnsaker eller friske urter som dufter godt.

Pynt kjøkkenbenken med urter

6. En ny taklampe kan være med å sette kronen på verket! Dette har de masse lekkert av hos Christiania Belysning i Torvbyen.

7. Hva med fargerike kjøkkenkluter og oppvaskbørster eller lekre kjøkkenhåndkler som kvikker opp oppvaskkummen?

8. På morgenkvisten når frokosten skal lages eller når middagen nærmer seg er det koselig å ha en liten kjøkkenradio – så fine som mange radioer er, blir det også en del av interiøret!

radio på kjøkkenbenken

I januar kan du gjøre masse kupp! Ta en tur innom Torvbyen for å finne det du ønsker deg for å fornye kjøkkenet. Det er en haug av butikker som kan bidra til å skape en forandring hos deg! Kitch´n, Tilbords og På Kjøkkenet. Presangen, Kid og Princess. Hos Christiania Belysning kan du få en lekker taklampe og hos Clas Ohlson får du litt av hvert til fine priser!

Gi kjøkkenet en lekker oppfriskning, lykke til! 😀


Skrevet av: Sandra Nathalie Johansen

Referanser: viivilla.no, boligpluss.no

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x