Orange chelsea boots
Mote

Fresh i gummistøvler

Kalenderen viser oktober, og den rekordvarme sommeren har måttet vike plass for den lunefulle høsten som byr på mye vær. Og selv om høsten gir oss mye fantastisk natur og hygge, kan den også til tider overøse oss med mye nedbør. Det kan regne både vannrett og loddrett, og derfor er det viktig å investere i et par gummistøvler som kan holde både små og store føtter tørre og varme en hel dag.

Les også: Lune strikkegensere

For de minste

Til  barn er utvalget på gummistøvler enormt. Her kan man velge mellom mange ulike farger og mønstre, så vel som de helt nøytrale og tradisjonelle. Til denne gruppen er det også et bredt utvalg av ulike overgangssko som både er vanntette og vannavvisende. Men til dager med mye nedbør vil vi anbefale en ren gummistøvel.

For unge jenter og damer

For unge jenter og damer har også utvalget på gummistøvelfronten blitt større. Vi har kommet et langt stykke fra hvite Viking støvler med nedbrett, og gummistøvler har mer og mer blitt en del av trendbildet. Det praktiske skotøyet gjorde først et innrykk i motebildet med Hunter og festival look, etterfulgt av Ilse Jacobsen med sine gummistøvler som raskt ble en favoritt.

Les også: Triksene som avslører en ekte shopper

Dersom jeg skal trekke frem mine favoritter må det bli Aigle og Swims.

AIGLE 3916 gummistøvler, Shoe Gallery Torvbyen NOK 1.499,-

AIGLE 3916 gummistøvler, Shoe Gallery Torvbyen NOK 1.499,-

Aigle:

  • Franske
  • Naturgummi
  • Lette og myke på foten
  • Finnes også med for
SWIMS 3997 gummistøvler, Shoe Gallery Torvbyen NOK 799,-

SWIMS 3997 gummistøvler, Shoe Gallery Torvbyen NOK 799,-

Swims:

  • Norske
  • Naturgummi
  • Nette
  • Fargerike

For unge gutter og menn

Denne gruppen er nok ikke overrepresenteret når det gjelder bruk av gummistøvler dessverre. Om det kommer av et dårligere utvalg enn til damer, eller om utvalget er dårligere fordi etterspørselen er mindre, det kan jeg ikke svare på. Men om det rett og slett er slik at de ikke vet at det finnes et tilbud der ute, så skal vi straks rette opp i dette.

Les også: Høstens trender 2018

På herresiden har vi de tradisjonnelle gummistøvlene fra Viking, men for den som vil ha et mer spennende utvalg, kan vi også her trekke frem norske Swims. Swims har lave støvler, vanntette sko, eller fargerike kalosjer dersom man ønsker det. Uansett hvilken variant du måtte ønske, kan vi love at også dere skal få gå tørrskodd gjennom høsten.

SWIMS 0996 vanntette kalosjer, Shoe Gallery Torvbyen NOK 699,-

SWIMS 0996 vanntette kalosjer, Shoe Gallery Torvbyen NOK 699,-


Skrevet av: Ida hos Shoe Gallery, Torvbyen

x