Garderobe
HjemmeHverdanMote

Garderobe-rengjøring på 1,2,3….4!

Våren har kommet for fullt, samtidig som vi kjenner på nye utfordringer i samfunnet med coronaviruset. Mange av oss får mer tid hjemme og da passer der kanskje å ta en opprydning i garderoben. Bort med vinterklær & frem med deilige, lyse vårplagg i lettere kvaliteter. Sola stiger høyere på himmelen og dagene blir lenger!
Vi håper dette innlegget kan hjelpe deg i gang og systematisere garderoben din slik at når du igjen tar turen til kjøpesenteret blir sesongens shopping enklere.

1. Få oversikt
For å åpne opp for mer plass og oversikt, begynn med å pakke vekk de klærne som ikke skal brukes på våren og sommeren. Deretter kan du ta vekk plagg som du ikke har brukt på lang tid, disse kommer du ikke til å bruke igjen! Gi gjerne bort det du ikke trenger og kast det slitte.

2. Ta vare på basisplagg
Husk å ta vare på basisplagg – dette er genialt å kombinere med de hotteste trendene.

3. Lag liste – hva trenger du?
Noter deg hva du trenger for å fylle opp garderoben til våren og sommeren og gjøre den komplett. Kombiner gjerne fjorårets trender eller basisplaggene med noe nytt & fresht!

Vær kritisk & følg listen din – da får du mye mer ut av både garderoben & pengene dine! Når shoppingen er unnagjort er det fint å få organisert det inn i skapet slik at man har egne hyller til gensere, t-skjorter, jeans og så videre. Et annet tips er å sortere etter farge på plagget, da ser det brått mye mer ryddig ut! Heng kjoler, drakter og blazere etter hverandre, gjerne også sortert etter hverdag, fest og farge.

Vipps, så har du en ny & fresh garderobe superklar for å ta imot den kommende sesongen!

Lykke til!

Kilde: Minmote.no
Skrevet av: Sandra Nathalie Johansen

x