Vinterhud
Pleie

Forbered huden din for kjøligere vær

Den nordiske huden må tåle temperaturendringer og at luften blir tørrere i de kaldere månedene. Høsten er her og det betyr at huden din trenger en annen type pleie enn i sommersesongen. Kombinert med at det er varmere luft inne utsetter vi daglig huden vår for temperaturforskjeller som gjør at den sliter med å holde seg fuktig.

Ny sesong – nye rutiner

Start høsten med en ny tid for huden din ved å bruke produkter som ikke bare passer akkurat din hud, men også sesongens.

En god måte å starte høsten på er å gi huden en pleiende og beroligende nattmaske. Hemp Rescue Mask tilfører masse fukt uten å virke fet, og gjenoppretter hudens fuktighetsbalanse mens du sover. Våkne opp til en hud som føles myk og fuktet. Tørr hud føles mindre stram takket være et fuktlag som legger seg på huden og holder den fuktig i opptil 72 timer.

Hemp Overnight Night Mask Pris 329,-

Tilfør fuktighet

Etter en dyprens er det alltid viktig å gi huden godt med fuktighet, bruk gjerne et fuktserum eller en ansiktsolje som trekker godt inn i huden og fukter i dybden. Mange tror at ansiktsoljer vil gjøre huden fetere, dette er en myte. Det kommer nemlig helt an på oljen du bruker, bruker du en olje som er tilpasset den sarte huden i ansiktet vil du merke at den trekker raskt inn og etterlater huden myk.

Oils of Life Intensely Revitalising Oil pris: 489,- // Vitamin E Overnight Serum- in- Oil pris: 279,-

Ansiktskrem er også en viktig del av en god hudpleierutine. I vinterkulda er det viktig med en krem som bidrar til at huden din holder på fuktigheten gjennom hele dagen. Om gradene synker ned til minusgrader er det viktig å bruke en krem som inneholder lite vann. Bruk heller en krem basert på oljer vinterstid, disse kremene vil beskytte huden din mot kulda.

eps_jpg_drops-of-light-pure-healthy-brightening-day-cream_indolps008eps_jpg_ool-intensely-revistalising-cream-tub-and-box-hr_inoolps010

Drops of Light Brightening Day Cream Pris: 359,- // Oils of Life Intensley Revitalising Day Cream Pris: 449,-

Gjør huden din klar for kaldere tider

Ulike hudtyper trenger ulik pleie

Er du usikker på hvilke produkter som passer for akkurat din hud? Kom innom The Body Shop Torvbyen for en gratis hudpleieveildening.

Kilder:
http://www.thebodyshop.no

Produktbilder: The Body Shop Int.

x