Gjør terrassen vårklar
Hjemme

Gjør terrassen vårklar!

Våren har endelig meldt sin ankomst og det er på tide å gjøre terrassen vårklar. Hagemøblene skal frem, grillen skal fyres og pottene skal fylles med fargerike blomster og grønne planter – for en fin tid vi går i møte. Vi har samlet en liten inspirasjonsguide til hvordan du kan gjøre din terrasse klar.

Les også: Vårens interiørtrender 2018

TerrassevaskSteg 1: Vask terrassen

Terrassen tar i mot all slags vær og har stor belastning, derfor er det viktig å vedlikeholde den godt. Å gi den en ordentlig rengjøring før hver sesong bidrar til at terrassen holder seg bra lenger.
Tips: Vått treverk er enklere å rengjøre, derfor anbefales det å rengjøre terrassen i regnet. Om du bruker høytrykkspyler bør den brukes med forsiktighet, da terrassen kan bli flisete og ødelagt av for sterkt trykk.

Steg 2: Tid for å beise/olje

Denne prosessen bør ikke nødvendigvis gjøres hvert år, men det er en viktig prosess som absolutt bør gjøres en gang innimellom for å ”shine” opp terrassen.
Tips: Bruk kun terrassebeis eller – olje. Husk å tørke vekk overskytende olje med fille mellom hvert strøk.

Steg 3: Frem med hagemøblene – nå skal det pyntes

Pynt opp med lekre puter & pledd. Fresh opp med nye planter i pottene – det mest trendy i år er grønne planter! De er enkle å stelle og de kan du ta med deg inn når sesongen er over. Varier med stilige blomsterpotter både i keramikk, plast & kurver. Mestergrønn i Torvbyen har et godt utvalg på dette.

Les også: Ny og fresh i vårens mote!

Trenger din terrasse å fornyes?

Det er så mye lekkert å finne til terrassen hos Mestergrønn, Kid & Kremmerhuset i Torvbyen.

Pynt til terassen

1. Embla liten Plantekasse utelakk, Kremmerhuset 599,-//2. Waff pledd, KID 399,-// 3. Boksputetrekk Stripe, Kremmerhuset 99,- // 4. Isma Utepotte betong stor, Kremmerhuset 799,- // 5. Layer kurv, KID 399,- // 6. Monstera, Mestergrønn 100,-

Pynt til terassen

1. Trekasse stor brun, Kremmerhuset 349,- // 2. Buksbom i Typha kurv, Mestergrønn 495,- // 3. Echiveria i Ecopot, Mestergrønn 290,- // 4. Teddy blossom fleecepledd, KID 299,- // 5. Lykt Holder liten, Kremmerhuset 149,- // 6. Terrassepalme Phoenix canariensis, Mestergrønn 250,-

Lykke til med årets uterom!


Skrevet av: Sandra Nathalie Johansen

Kilder:

 

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x