BordetMat

Glass med knusegaranti

Må man virkelige ha de dyreste glassene du er så redd for fremme til den store julemiddagen? Tvert imot! Spar de heller til mindre selskaper eller egenkos. Det finnes bedre løsninger.

Les også: http://trendbyen.no/juleantrekk-budsjett-vs-luksus/

Små slepphendte hender. Ivrige sultne munner som lener seg etter matfatene. Noen som blir litt ivrige når de forteller en morsom historie. Det er lett at et glass faller og havner i gulvet, og det er typisk at det er et av de dyreste og fineste glassene du er så glad i.

Du har kanskje sett episoden i Friends der Monica er livredd for sine flotte tallerkener og oppfordrer gjestene til å ikke bruke bestikket på dem. I likhet med fine glass kan det være nervepirrende å bekymre seg over glassene når du egentlig bare skal nyte sprø svor og god drikke.

Det finnes billigere glass som er like fine, og da er det ikke krise om de knuser heller.

Les også: http://trendbyen.no/sko-deg-inn-i-julens-festligheter/

1. Glass Francine, kr. 39,- (6 for 149,-)

Disse glassene fra kremmerhuset er en flott investering da disse kule glassene kan brukes til så mye. De passer både til Whisky, julebrus og gløgg. De er også superfine å bruke som dessertskåler til for eksempel tilslørte bondepiker eller riskrem.

2. Glass til bobler, kr. 69,- (4 for 199,-)

Til sjampanje og annet sprudlende trenger man glass som passer til festlige bobler. Disse har også flere bruksområder da de kan brukes som en artig skål til sjokolade, nøtter og marsipan. Eller som en del av borddekorasjon ved å fylle de med kongler, små julekuler eller glitter.

3. Glass med stett 25 cl 6-pack, kr. 79,90

Barn kan være mer ustødige med henda enn oss voksne, men det er ingen grunn til at ikke de skal ha fine glass av den grunn. Disse litt lavere glassene er ypperlige til små hender. Disse tåler også varm drikke.

4. Vinglass 40 cl 4-pack, kr. 69,90

Disse vinglassene har en klassisk form som passer til det meste av festlig drikke. Utformet for god smak og aroma.

5. Ølglass 4-pack, kr. 99,90

For de som liker øl til julematen finnes disse enkle ølglassene. Det klassiske og tidløse designet passer til de fleste ølsorter.

 

Nille har også et utvalg med billige og fine glass.


Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen.

x