Glow girl - unn deg litt luksus!
LivsstilPleie

You Glow Girl – unn deg litt luksus!

Mandag 8. mars er det kvinnedagen! Dagen da vi feirer den fantastiske jobben vi kvinner gjør som venninner, mammaer, tanter, kjærester, bestemødre og ikke minst kollegaer. Det er ikke til å legge skjul på at det er mange roller å fylle, steder å prestere og mange behov å ivareta. Kanskje du derfor, nettopp på kvinnedagen, skal ta en «pust i bakken» og skape et rom for velvære helt for deg selv!? Unne deg litt luksus i hverdagen med egenpleie og god tid. Vi unner deg det!

Van Cleef & Arpels D`amande parfyme

Van Cleef & Arpels D`amande parfyme – Pris 1440,-

Duften av en kvinne

Dette er en av de mest elegante og attraktive duftene vi har i butikken. Den gir deg en følelse av varme, råhet og ikke minst dristighet, en duft som du vil bli husket for!

Chanel Les Beiges Sheer healty glow highlightning fluid - PRIS 500,-

Chanel Les Beiges Sheer healty glow highlightning fluid – PRIS 500,-

You glow girl!

For en ekstra glød trenger du bare ett produkt; Chanel Les Beiges Sheer healty glow highlightning fluid. Produktet er en flytende highlighter og kommer i to farger: Sunkissed & Pearl. De kan blandes i akkurat det du vil; ansikts kremen, primeren eller foundation. Den legger seg ikke i linjer, rynker eller porer, så her blir du flawless uansett hvordan du velger å bruke den.

Dior lip glow balm - PRIS 375,-

Dior lip glow balm – PRIS 375,-

Jordbærlepper på et blunk

Det finnes et «hav» av leppeprodukter. Hos oss finner du over 1000 forskjellige farger og varianter. Vanskelig å velge? Fortvil ikke. Dior lip glow balm gir fuktighet, tar opp pigmentene du har i leppene dine og forsterker fargen. Dette er et «must have» produkt!

KVD Epic lash curl som gir et fyldig og fint utrykk - PRIS 260,-

KVD Epic lash curl som gir et fyldig og fint utrykk – PRIS 260,-

Fantastiske vipper

Alt du trenger for lange vipper er faktisk bare riktig primer og mascara! KVD Epic lash curl, er en vippetang i tube! Denne primeren gir legendarisk løft og bøy til dine vipper. KVD Go Big Or Go Home. Denne long-wear mascaraen har en myk tekstur som gir deg en «eye-opening” effekt uten å smitte av.

Lancome Teint idole ultra wear blush - PRIS 460,-

Lancome Teint idole ultra wear blush – PRIS 460,-

Din nye bestevenn

Lancome Teint idole ultra wear blush, er en blush som har krem – pudder konsistens og kommer i 3 forskjellige naturlige farger. Visste du at blush er det som gir kinnene dine et solkysset utrykk? Har du forresten noen gang tenk på at blushen du bruker kan brukes på øyelokkene dine for å få frem kontur i ansiktet.

Håret – din identitet

At «håret er halve utseende» er ikke bare en påstand, men et absolutt faktum! Det finnes utallige hårprodukter, og vi har så klart tatt ut det produktet som gir deg selvtillit, volum og frihetsfølelse uten å stivne. Joico Bodyshake gir deg volume, massiv spents i hårrøttene og håret føles tykkere. Passer både til hverdag og fest og attpåtil dagen der på.

Joico Body Shake - Tørrspray på gass med full effekt - PRIS 362,-

Joico Body Shake – Tørrspray på gass med full effekt – PRIS 362,-

Vi håper du fant inspirasjon til deilige produkter som vil gi deg glød i hverdagen.

Nei til retusjert reklame, det finnes bare en av deg! Velkommen til en touch av Skin tonic i Torvbyen!


Skrevet av: Sara og Pia fra Touch Frisører i Torvbyen
Illustrasjonsfoto: Shutterstock

x