Trampoline for store og små
HjemmeKidsa

Hoppende moro for store og små

Endelig er våren her, og endelig kan man sende barna ut i frisk luft og kanskje få et gløtt av solskinn.

Utviklende lekeapparat

Det skal godt gjøres for et barn å kjede seg ute, men det skader jo ikke å invitere barna til en lek som både er fysisk utviklende, hvor koordinasjon og motorikk får utfordret seg, samtidig som det er utrolig gøy! Trampoline er ikke bare en perfekt treningspartner, men også et apparat som skaper latter, glede og kanskje ekstra slitne barn..!

Kreative barn

Med barns kreativitet klarer de å finne på de rareste og morsomste leker på trampolinen. Barn har også ofte en egenskap til å hele tiden ville bli flinkere og kanskje bli like flink som nabobarna. Der hvor vi voksne kanskje sier oss fornøyd med en ”hoppe på rumpa”, vil de fleste barn fortsette helt til de kan ”backflip” (på voksenspråk: «bakover salto»)!

Outra Extreme trampolinesett

Outra Extreme trampolinesett

I år, har BR leker i Torvbyen fått en unik mulighet til å selge trampoliner! De selger trampoliner som man vanligvis må til nærmeste ToysRus for å kjøpe! Vi har i Top Toy (BR leker og Toysrus) mer enn 20 års erfaring med trampoliner. Vi er kjempe glade for denne muligheten, og vi har to av våre typer, Extrem serien og Pro serien, utstilt, så man både kan se og kjenne på kvaliteten.

Outra Pro trampolinesett

Outra Pro trampolinesett

Sikker moro med høy standard

Trampolinene vi selger er sikkerhetstestet flere ganger og vår sikkerhetsstandard er høyere enn de gjeldende europeiske standarder. Vi er utrolig glad for at det medfølger sikkerhetsnett på alle våre trampoliner, det skal tross alt være sikkert å ha det gøy!

Det er mange ting å ta hensyn til før man skal kjøpe seg trampoline. Her er noen enkle spørsmål du kan stille deg før du drar for å handle din trampoline:

  1. Hvor stor plass har jeg til trampolinen?
  2. Hvor mange barn kommer til å bruke den i hverdagen?
  3. Hvor gamle er disse barna?

Et tips fra oss

Ønsker du å ha trampolinen din så lenge som mulig? Ta alltid inn alt av tekstil og fjærer når høsten/vinteren kommer. Og har man mulighet, så tar man også inn rammen, men denne kan også stå ute over den kalde vinteren. Skulle man trenge reservedeler etter noen år, er det bare å ta kontakt så får vi tak i det meste!


Skrevet av: Malene på BR Leker i Torvbyen

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x