Solskadet hår
JåleriMotePleieTrender

Høstens fargespill!

Selv om sommeren er over for denne gang, og høsten har ankommet med sine varme strikkagensere, sine grå høstkvelder og kos med ild i peisen, så er fremdeles sommerhåret intakt på de fleste.

Sol, strandliv og ferie setter sitt preg på de lange lokkene. Tørre solblekede tupper, lilla nyanser av for mye bruk av lillasjampo og slitasje etter utallige hårdotter setter sine spor. Ønsker du å friske opp fargen men er usikker på hva du skal velge i havet av tilbud er vi alltid her for å veilede og hjelpe med vår ekspertise og erfaring.

Den Blonde høst-looken:

Ønsker du å beholde de blonde lokkene, men vil få glansen tilbake i håret, så er en glossing løsningen for deg. En glossing er med på å gjenoppbygge håret og få glansen og gløden tilbake. Ut med de kalde sommertonene og inn med en varmere tone i blondfargen. Nyanser i gyllen og mot det rosa/ferskenfargede er veldig hot i høst.

Den mørkeblonde til lysebrune-looken:

For deg med mellomblondt til lys brunt hår kan også en glossing være løsningen, om man ikke har farget håret tidligere. Da vil glossingen gi et naturlig «ufarget» resultat. For deg med striper eller farge i håret fra før er en mini-color det beste valget. En mini-color trekker seg dypere inn i håret og gir en naturlig glød til fargen. Den er også gjenoppbyggende og håret vil se sunt og friskt ut igjen.

Brun til brunrød-look:

Høsten er den beste årstiden for å ta inspirasjon av fargene i naturen. Brunt med rødt og oransje toner er nydelig! Her kan en mini-color også være løsningen, men man bør nok satse på en permanent farge i de utvokste innerste lengdene. Om man er redd for de røde tonene kan man heller gå mot de sjokoladefargede tonene.

Uansett er det deilig med en liten eller stor forandring på hårfargen nå som vi går inn i høstmørket og venter på at solen skal titte frem igjen i 2021.


Skrevet av: Kristoffer Halvorsen, Sayso Hair & Style, www.sayso.no

x