Høstens nydelige fargetoner
JåleriMotePleieTrender

Høstens nydelige fargetoner!

De fleste av oss ønsker å gå høsten i møte med en fresh start, og hva er vel bedre enn en ny hårklipp og ny hårfarge?

Skrevet av: Kristoffer Halvorsen, Sayso Hair & Style, www.sayso.no

Den varme gode blonde fargen

Denne høsten er det den klassiske varme blonde fargen som gjelder. Honningtoner, beigetoner med underlag av brunt og de ferskenfargede tonene er veldig inn. Har du en sommerbleket look kan dette lett oppnås med et besøk til frisøren og en enkel glossing i vasken. En glossing er med på å gjenoppbygge håret og få glansen og gløden tilbake.  Har du brukt mye shampo med lillapigmenter kan det hende en mini-color må til. En mini-color trekker seg dypere inn i håret og gir en naturlig glød til fargen. Den er også gjenoppbyggende og håret vil se sunt og friskt ut igjen. Og husk å bytte til en fargebevarende shampo og conditioner. Vår egen prisvinnende Eleni & Chris Chromin ColorPro serie vil jeg tørre påstå er den beste på markedet!

Høstens nydelige fargetoner

Den varme gode blonde fargen

Fargespill i mørkt hår

Hos brunettene er det veldig vanlig å myke opp de harde mørke tonene med lyse striper og effekter. Her kan man få frisøren til å legge klassiske foliestriper eller så kan man få stripene penslet direkte på håret for et enda mykere uttrykk. Om man kun ønsker å friske opp brunfagren, så kan en mini-color være løsningen. I etterveksten bør man satse på en permanent farge for enda bedre dekke. Spesielt om man har grå hår. Er man «redd» for de røde tonene kan man heller gå mot de sjokoladefargede tonene.

Høstens nydelige fargetoner

Fargespill i mørkt hår

Masse store og viltre krøller

Høsten er også en tid for å la de naturlige krøllene få spillerom. Jo mer tilfeldig og viltre krøller, jo bedre blir restulatet. En god krøllekrem kan gi enda mer spenst når man lar håret lufttørke. Jeg anbefaler min personlige favoritt, Eleni & Chris Curlimin Defining Leave-In Cream.
Uansett om du velger å gå mot de lyse eller de litt mer mørke tonene så blir det en fin høst med en fresh ny farge på håret!

Høstens nydelige fargetoner

Store og viltre krøller

 


Skrevet av: Kristoffer Halvorsen, Sayso Hair & Style, www.sayso.no

x