kinofilmer høst 2017
HverdanLivsstil

Høstens filmer på kino

Filmhøsten er stor i år. Det renner over av gode og underholdende filmer. Det er nesten litt vanskelig å få med seg alle. Men selv om regnet pøser ned er det ingen grunn til å sitte hjemme.

Her er et knippe filmer du burde få med deg:

Askeladden – I Dovregubbens hall

askeladden

Foto: Nordisk Film Distribusjon/ Maipo.

Espen Askeladd og brødrene begir seg ut på en farlig ferd når de skal redde kongerikets prinsesse. Men prinsessen viser seg å være kidnappet av det grusomme trollet Dovregubben.
På kino nå!

Les også: Høstens TV-serier

Blade Runner 2049

bladerunner

Foto: United International Pictures.

Dette er oppfølgeren til filmklassikeren. LAPD-offiseren K prøver å finne blade runner-agenten Rick Deckard som forsvant sporløst for 30 år siden. Samtidig oppdager K en hemmelighet som kan kaste samfunnet ut av spill.
På kino nå!

Geostorm

geostorm

Foto: SF Studios.

En rekke naturkatastrofer resulterer i klimakontrollerende satellitter som skal beskytte jorden. Men en feil i systemet truer jorden med en Geostorm, og det blir en kamp om tiden for å redde jorden.
På kino nå!

Thor: Ragnarok

thor ragnarok

Foto: ©Marvel Studios 2017.

Thor er fengslet uten sine kraftfulle hammer på den andre siden av universet. Samtidig er Åsgård i fare for å bli destruert av Ragnarok av den onde Hela.
Premiere: 27. oktober.

Les også: Tegneserier for voksne

American Assassin

american assassin

Foto: Nordisk Film Distribusjon/ Lionsgate.

Mitch Rapp opplever en stor tragedie og blir rekruttert til nasjonens mest hemmelige operasjonsprogram. Etter hard trening er han klar for sitt hevnoppdrag.
Premiere: 3. november.

Jigsaw

jigsaw

Foto: Nordisk Film Distribusjon AS.

De kjenner igjen kjennetegnene etter en rekke drap. Men kjennetegne tilhører en mann som har vært død i mer enn ti år. De innser at et nytt spill har begynt.
Premiere: 10. november.

Mord på orientekspressen

mord på orientekspressen

Foto: Twentieth Century Fox.

En overdådig togtur gjennom Europa utvikler seg raskt til et spennende mysterie. Tretten fremmede, alle er mistenkte. Hvem er morderen? Filmer er basert på den kjente boken av Agatha Christie.
Premiere: 10. november.

Justice League

justice league

Foto: SF Studios.

Etter sin gjenopprettede tro på menneskeheten og inspirasjon av Supermanns uselviske handling, ber Bruce Wayne om hjelp av sine allierte for å møte en enda større fiende. Vær klar for Wonder Woman, Aquaman, Batman, The Flash, Supermann og mangle flere!
Premiere: 15. november.

Kurt Josef Wagle og mordmysteriet på Hurtigruta

kurt josef

Foto: Nordisk Film Distribusjon/ Tappeluft Pictures.

Til glede for fansen er oppfølgeren endelig her! Kurt Josef beveger seg til sjøs. Det har blitt begått mord på Hurtigruta og en av passasjerer står bak.
Premiere: 24. november


Kilder: www.filmweb.no, www.imdb.no

Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen.

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x