DuppedingserFreddanHjemmeLivsstil

Høstens TV-serier

Hva er vel bedre enn å se på serier en regnfull høstkveld?

Det er lite som slår å synke ned i sofaen med noe godt å drikke og øya festa på skjermen. Men det er ikke lett å få oversikt over alle godbitene. Her er noen du ikke kan gå glipp av:

The Mist – Netflix

En småby i Maine blir ofre for en mystisk tåke som skjuler marerittaktige skapninger. Serien er basert på Stephen Kings novelle. Sesong 1 ligger ute på Netflix nå.

Lurt av kjærlighet – NRK

Amerikansk dokumentarserie med tre episoder. Kjæresteparet Jens og Elizabeth har sonet i mange år for drapet på foreldrene hennes. Men kan Jens være uskyldig? Tilgjengelig på NRK nå.

Les også: Høstens filmer på kino

Riviera – Tv2 Sumo

Nygifte Georginas ektemann dør i en eksplosjon og oppdager at formuen er bygd på vold, drap, hemmeligheter og løgner. Thrillerserie med Julia Stiles og kjente Iwan Rheon fra Game of Thrones. Sesong 1 er tilgjengelig nå på TV2 Sumo.

The Deuce – HBO Nordic

Dette er historien om legaliseringen av pornoindustrien i New York fra tidlig 1970-tallet til midten av 1980-tallet. Industrien som skulle vise seg og bli en mulitmilliard industri. Tilgjengelig på HBO Nordic nå med kommende episoder.

Høstens TV-serier

1. Popcornmaskin, Kr. 249,00 (Kampanje, ord. 299,00) || 2. Popcornbeger, Kr. 29,90 || 3. Popcornbeger (gull), Kr. 29,90 || 4. Popcornbolle for mikrobølgeovn, Kr. 199,00 || 5. Google Chromecast, Kr. 379,00 || 6. Google Chromecast Ultra, Kr. 780,00

The Walking Dead – FOX

Den populære serien er endelig tilbake med sesong 8. Rick og gjengen kjemper ikke lenger bare for å overleve, men friheten til å leve uten frykt og undertrykkelse. Sesongen starter mandag 23. oktober på FOX Norge.

Les også: 7 filmer du må se i august

Stranger things – Netflix

Den kommende sesongen ser ut til å bli noe mørkere enn første sesong. Det blir gjensyn med skuespillerne fra den første sesongen i tillegg til noen nye som Paul Reiser, Sean Astin, Will Chase og Brett Gelman. Sesong 2 kommer 27. oktober på Netflix.

Vikingane – NRK

De hysteriske morsomme vikingane er tilbake for en ny sesong. Den suksessfulle serien har skapt mye omtale etter å ha blitt solgt til Netflix på engelsk som Norsemen. Sesong 2 har premiere på NRK 3. november.

Vikings – HBO Nordic

Etter Ivars forræderi står en borgerkrig på trappene. Det er ingen tvil om at det blir mye action denne sesongen. Etter lang ventetid får vi snart endelig se mer av Bishop Headmund spilt av Jonathan Rhys Meyers, etter den lille smakebiten fra sesongavslutningen av sesong 4. Sesong 5 har premiere 30. november på HBO Nordic.


Kilder: www.filmweb.no, www.nrk.no, www.hbonordic.com, www.sumo.tv2.no, www.serienytt.no, www.foxtv.no, www.netflix.no.

Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen

x