MoteMust haves

HØSTENS VESKER OG TILBEHØR

Høsten er for mange årets høydepunkt når det kommer til mote, spesielt når det kommer til vesker og tilbehør. Nå er det tid for å pakke oss inn i flotte store skjerf, deilige varme hansker og vesken skal romme alt vi måtte trenge. Butikkene bugner nå over av ett godt utvalg i lekre farger og nydelig kvaliteter!

FARGER ER TREND!
Vi nordiske damer har gjerne noen gode basevesker i garderoben fra før, så vi er nå mer enn klare for å anskaffe oss en veske i høstens motefarger. Aldri før har det vært så mye farger på veskefronten, her finnes burgunder, sennepsgult, grønt, blått, oransje m.m. Husk at veske og sko ikke trenger å være i samme farge, her er det spillerom for å mikse og matche som man vil.

Army green har utpekt seg til være den store IT fargen i høst! Marc Jacobs sin kolleksjon har denne sesongen vært en stor hit med sine mange nye modeller og farger hos oss i HIGH by Næss.

Trendy menn bruker også veske, gjerne en crossbody veske i skinn til både jobb og fritid. Her faller valget gjerne på brunt eller sort skinn. Gjerne litt vintage look!
Redesigned by Dixie har også kommet med en ny serie i ett tøft vintage skinn, som er dyppet i en lekker rustikk cognac farge. Disse passer perfekt for den aktive, som alltid er på farten og som krever mye av sin veske.

Vesker er individuelt og skal passe til mange formål. Høstens mote er flott, nå er alt lov! Store vesker, små vesker, både lang og kort rem. Alt du måtte ønske og finner du den rette vesken, blir den prikken over i’en til antrekket!

Les også; I HØST SER VI RØDT.

BEVISSTE PÅ KVALITET OG MATERIALER
Vi er kvalitetsbevisste på skinn og materialvalg, det skal være gode solide materialer som passer våre nordiske forhold. Her spiller våre årstider en viktig rolle. Skinn blir utsatt for ytre påvirkninger som regn, snø og forurensing, så her det det viktig å bruke riktige pleieprodukter for å bevare våre vesker, hansker og sko på best mulig måte. Hør med betjeningen der du handler og du vil få tips og råd til hva du bør behandle ditt produkt med!

Les også; Høstens interiørtrender

Skrevet av: Anne-Kari Baardsen, High by Næss

x