MoteMust haves

Høstens vesketrender 2019

Denne høsten bringer med seg farger inn i vesketrenden! Veskene har alle mulige størrelser og fasonger, men fargen har fokuset. Her ser man flotte høstfarger som sennepsgult, oliven grønt, burgunder og konjakk.

Trender

Nordiske kvinner er kvalitetsbevisste og praktiske. Vi elsker at veskene har praktiske funksjoner og trenden denne høsten er vesker med mye utenpåliggende lommer og synlige glidelåser. Her organiserer vi og fyller opp alle de lommene vi kan! Små og store vesker med både kort og lang rem.

Marc Jacobs

Farger

Mustard er den store trendfargen på vesker denne høsten. Her får du virkelig prikken over i’en til antrekket og den kan brukes med ett par matchende hansker eller skjerf til. Oliven grønt og konjakk er også store trendfarger. Den klassiske sorte er selvfølgelig alltid en tidløs trend, den kan nå fornyes med en ny veske rem i spennende farger eller mønster.

Rains

Materialer

Miljøbevissthet og kvalitet er noe vi er opptatt av! Vi ønsker at ting skal være av kvalitet og ha en viss holdbarhet. En skinnveske av god kvalitet er noe vi kan bruke pleieprodukter på for å bevare dens utseende i lang tid. Men nå har det også kommet nyheter på veskefronten i vegansk skinn, hvor man tar hensyn til miljøaspektet. Danske Rains har en serie sekker, vesker og bagger i vanntette materialer og et flott design som har tatt Norge med storm.

 


Skrevet av: Anne Kari Baardsen, High By Næss
Kilder: High by Næss
Bildecred: Marc Jacobs, Rains , Redesigned, Coming Copenhagen

x