Hvordan oppgradere dressantrekkket
JåleriMote

Hvordan oppgradere den tradisjonelle dressen?

Tilbehør til dressen

Tilbehør til dressen

Hva skal du ha på deg i jula? Eller bedre, hva skal du ha på deg på nyttårsaften, om ikke årets julebord? Det kan for mange være et vanskelig spørsmål, men også veldig enkelt: Dress.

Veldig mange velger den tradisjonelle dressen. Et klassisk plagg som fungerer til alt. Så hva kan man gjøre for å oppgradere litt? Hva er nytt og populært på markedet?

Tilbehør til dressen

Tilbehør til dressen

Tilbehør

En viktig del av en dress er tilbehøret. De aller fleste har en dress i skapet og med få grep kan man forandre hele looken fra en tradisjonell dress, til en litt mer moderne utgave uten å bruke altfor mye penger.

Tilbehør er noe man kan fornye til årets juleevent. Her kan man bruke alt fra slips og lommetørkler, også kalt hankie- til sokker. Ikke vær redd for å bruke farger. Det trenger heller ikke å matche. Lommetørkle og slips kan være av forskjellig mønster og farge. Finn heller farger som går igjen i antrekket ditt. Det kan være  fargen på sokken, som matcher med hankien i brystlommen, som igjen matcher med skoene. Slik blir det spill i antrekket, og du ser en rød tråd fra topp til tå.

Julebord antrekk

Julebord antrekk

Prøv deg frem

Det er også anledninger der man føler at det ikke er behov for full dress eller vil ha noe helt annet. Her fins det også mange varianter å benytte seg av. Bruk gjerne jeans eller ullbukser og en blazer eller en frakk. Finn ut hvilke farger du vil bruke og kombiner dette med noen dressko. Det går også an å bruke pologenser under blazer isteden for den tradisjonelle skjorta. Pynt gjerne opp med et lommetørkle eller skjerf og finn andre detaljer som går igjen i fargene som du har valgt å bruke.

dress skoFå god hjelp

Bli mer forberedt til årets julebord ved å prøve deg frem med forskjellige varianter. Gå gjerne til din nærmeste dressforhandler og få den hjelpen du trenger til å sette sammen et antrekk. Kanskje du har en blazer hengende i skapet som egentlig bare trenger et nytt tørkle og et slips? Forhåpentligvis har du fått inspirasjon og ideer til hva du vil ha på deg i jula.

Det er ikke alltid så mye som skal til.

Prøv da vel!

Nyttår antrekk

Nyttår antrekk


Mia Kristiansen

Tekst og bilder: Mia Kristiansen // Volt Torvbyen

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x