Inviter til elegant Halloween party
BordetDuppedingser

Inviter til elegant Halloween

Det nærmer seg Halloween med stormskritt – nok en tradisjon vi har fått fra USA. Halloween har med årene blitt gøy for både store og små. Selv feirer vi med at barna kler seg ut og går fra dør til dør; ”Knask eller knep?” eller vi voksne inviterer til selskap og fest.

Les også: Slik lager du gresskarlykt med barna

Skap stemning med lekre detaljer

Butikkene i Torvbyen bugner av lekker Halloween-pynt, enten om du skal pynte utenfor døren til barna kommer på besøk eller til selskap hjemme. Nå kan du lage en elegant Halloween-stemning med dempende farger og lekre detaljer som fint kan passe inn i hverdagen ellers også. Bare se her:

 

  1. Sort bomullsduk, Nille.no
  2. Sorte kubbelys, Kremmerhuset.no
  3. Dekor hodeskaller, Nille.no
  4. Sort matt bestikk, Nille.no
  5. Brunt Speilfat, Kremmerhuset.no
  6. Velur Gresskar, Nille.no

Prikken over i-en

Med en sort base som en enkel sort bomullsduk og tilhørende tøy servietter, er du langt på vei. Investerer du for eksempel i et sort matt bestikk, eller et i gull, er du med på sette feststemningen ytterligere. I butikkene finner du nå mye artig pynt som passer til temaet, som hodeskaller eller gresskar i ulike farger. Eller hva med å pynte med høstblader, eller bladløse greiner og en masse lys? Bare fantasien setter stopper for et vellykket Halloweenbord.

Les også: Vin og god drikke til høstmaten

For å toppe det hele med skikkelig Halloween-look kan man kjøpe ekte gresskar som kan settes rundt på bordet med resten av pynten.

Tips: Kjøp spraylakk hos Panduro å spray gresskarene i en annen farge. Personlig synes jeg pyntegresskar i sort og gull er rålekkert.


Skrevet av: Sandra Nathalie Johansen

x