Påskestemning i stua
BordetHjemme

Nordisk påskestemning

Om du skal feire påsken hjemme er det ekstra hyggelig å pynte opp hjemmet med påskepynt. Og det trenger ikke koste all verdens. Her er noen tips til små nips og detaljer som setter stemning i hjemmet.

Look and feel

Med litt pynt som små fugler, harer og gåsunger kommer påsken raskt inn i stua. Om du ikke finner gåsunger ute kan de også kjøpes både ekte og «fake». Med gåsunger i en vase og en skål med små sjokoladeegg får du en kjapp påskestemning på stuebordet. Grenene kan også pyntes med fargerike egg.

Les også: Fargerik påskefrokost

For en nordisk look kan du ta fram lammeskinn og saueskinn og pynt opp sofaen med myk ull og pastellfargede, lyse puter. Det blir mykt og ekstra stas når krimbøkene inntas og påskenøttene skal knekkes.

påskestemning pynt

  1. 15 stk oransje tulipaner gavepakket, Mestergrønn 150,-
  2. Fat påfugl, Kremmerhuset, 129,-
  3. Pynt Fugl, Kremmerhuset, 29,-
  4. Gåsunger, Kremmerhuset, 39,-
  5. Harepus glitter, Kremmerhuset, 79,-
  6. Skinn Tibetansk lam, Kremmerhuset, 999,-

Påskeliljer til inngangspartiet

Ikke glem inngangspartiet! Ingen påske uten påskeliljer. Knyter du et gult sløyfebånd rundt potten og stikker noen gåsunger eller egg i potta blir det ekstra dekorativt og hyggelig.

Les også: Pakkeliste til påskefjellet

Nille, Søstrene Grene, Kremmerhuset og Presangen har også masse fint. Men vær rask før det blir utplukket! Mange butikker har også tilbud på påskevarer akkurat nå.

God påske!

Les også: Smart pakkeliste til påskefjellet


Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen.

x