Bianco sneakers
HverdanMoteMust havesTrender

Komfortabel og kul i vårens sneakers

Vi håper det ikke er lenge til kulden slipper, solen titter frem og vi igjen kan høre fuglene kvitre – og da er det på tide å få på seg noe nytt og fresht på beina. BIANCO går våren i møte med en ny og lekker sneakerskolleksjon – som ikke bare er komfortabel men som også følger vårens trender.

Ny sesong, nye sko

Hos BIANCO har våren kommet til butikken. Hyllene har blitt fylt opp med lekre nyheter, blant annet en ny og flott sneaker-kolleksjon.

Bianco sneakers

Pris 599,95

Sneakers har vært en stor del av trendbildet de siste årene og de kan styles til alt fra jeans til kjoler – noe som gjør denne trenden utrolig anvendelig for alle og enhver. Det er ikke lenger et problem å både være komfortabel og moteriktig, bare velg et par kule sneakers til ditt antrekk.

Bianco sneakers

Pris 599,95

Vårens trender

Sneaker-trendene de siste årene har gått fra store og chunky til en mer sporty og lettere variant. En stor del av vårens sneakerkolleksjon hos BIANCO er laget med yttersåler i EVA som er en såle laget av støpt skum som gir svært god støddemping, absorbasjon og holdbarhet –  I tillegg er de utrolige lette på beina. Materialmiks, dyreprint, spreke farger og strech-materiale preger vårens sneakers så her er det noe for de aller fleste.

Bianco sneakers

Pris 799,95

Bianco sneakers

Pris 699,95

Memory foam

Flere av vårens sneakers har memory foam såle på innsiden, en såle som former seg etter foten og er utrolig myk og god å gå på. Memory foam-såler er også mulig å få kjøpt for seg selv hvis du ønsker å legge det i en annen sko.

Bianco sneakers

Pris 549,95

Veganske sneakers

Denne våren kommer også BIANCOs første 100% veganske sneakers. Det er viktig for BIANCO å følge med i tiden og hele tiden jobbe for en mer bærekraftig kolleksjon, og da er selvfølgelig introduksjonen av veganske sko en stor del av det. Det kommer fire varianter til dame og to til herre og de ventes inn i butikk i april.

Bianco sneakers

Pris 1199,95

Shoe Deo

Ikke glem å holde skoene freshe og fine, også på innsiden. Shoe Deo er en deodorant for sko utviklet for å holde skoene velduftende og friske. Begynn å bruke Shoe Deo i skoene allerede fra dag en for best mulig resultat.

Bianco Shoe Deo

Pris 85,-


Skrevet av: Sarah Vaaland Hjelmerud, http://www.bianco.no

x