HjemmeInteriørTrender

La deg inspirere av høstens lune fargetrender

Høsten er i anmarsj, og vi kan glede oss til en tid med med mye innekos, enten hjemme eller på hytta. Hva er vel bedre enn å tenne masse levende lys og krype inn i sofaens lune hjørne fylt med deilige puter og pledd. Senk skuldrene, nyt den gode atmosfæren og ønsk høsten velkommen!

Tekst og foto: Kremmerhuset

Farger og trender

Sesongen starter i en harmonisk og naturinspirert fargeskala, altså lette toner i blått og grønt med naturlige og organiske former, print og mønster. Produkter med «sandy» eller ru overflate kombineres med blankt speil, glass eller porselen og naturmaterialer som pampas og strå.

Utover sesongen og årstiden går vi over til et mer elegant, smakfullt tema i dypere og lunere farger. Her finner vi for eksempel gull og brun marmor kombinert med bladprint er viktige elementer inn i denne stilen. Ovale og organiske former og struktur i farget glass, gjør stilen spennende og unik. Fargepaletter fra offwhite, beige og rust til naturlig i blått, brunt, beige og sort.

Frodig oase

Grønne planter er fortsatt viktige elementer i interiøret. Frodige oaser i hjemmet myker opp og gir liv, enten vi bruker ekte eller kunstige planter som varer evig – les mer om å skape en grønn oase her. Pampas og strå, gjerne kombinert i buketter, fortsetter inn i høsten og sesongens pampas og strå kan du se her i helhet.

 

SESONGENS VAKRESTE PUTETREKK

Ny sesong og utallige muligheter til å fornye stuen enkelt med nye farger og stil i sesongens farger. Fra mykeste bomullsvelur, teddy-stoff, chenille, cordfløyel mm.

Les mer om sesongens basefarger på putetrekk i 100 % bomullsvelur her eller bli inspirert av våre foreslåtte putekombinasjoner for sesongen her.

 


Tekst og foto: Kremmerhuset

x