Høstens makeup trender 2020
JåleriPleieTrenderUkategorisert

Makeup trender og farger høsten 2020

Denne høsten er det sterke farger som gjelder. Vi vil se sterke farger både på øyne, lepper og negler. Oransje, rød og rosa er noen av høstens farger som sees på både kinn og øyne. Høstens leppefarge er herlig vinrød.

True colours

True colors

Altså ja takk, begge deler.

Høstens gladmelding er at Chanel kommer tilbake til Kicks i Torvbyen. Vi er over oss av begeistring.

Nøytrale farger

It´s all about the base.

Også en såkalt «no-makeup-makeup-look» fortsetter å være in i høst, men i år vil vi også legge mye fokus på å fremheve øynene. Sats på gode baseprodukter og legg til litt glød!

Pris: 590 kr

Pris: 590 kr

Eyeliner

Top of the line.

Høsten 2020 er ingen eyeliner for lang eller gjør for mye ut av seg – den kan tvert imot gjerne være godt synlig. Hvis du ønsker en klassisk eyeliner med elegant vinge, går det like bra, hovedsaken er at eyelineren er kullsvart!

Eyeliner

Urban Decay Perversion Fine Point Eye Pen. Hvis du vil ha en eyeliner-look som er helt nøyaktig, får du total kontroll med Urban Decay’s Perversion Waterproof Fine-Point Eye P en superelegant, flytende penn, som legger helt nøyaktige, vannfaste streker, som er sorte og holder hele dagen.

Pris: 215,-

Pris: 215,-

Neglelakk

Happy Nails.

Atelier Rouge er Kicks sin nye neglelakk kolleksjon. Den første limited edition fra Atelier Rouge er her og den går i høstens fantastiske farger.

Pris: 99 kr

Pris: 99 kr

Pris: 99 kr

God høst og ta vare på hverandre!


Skrevet av: Randi Christine Johannessen, Kicks, Torvbyen

x