matmuffins fra coop mega
HjemmeHverdanKidsaMat

Matmuffins for travle morgener

Har du lyst til å spare tid på morgenen, men samtidig ha med spennende matpakker på skole og jobb? Bak muffins med tre ulike fyll, så får du mange lunsjporsjoner å ta med deg i matboksen.

Matmuffins er genial nistemat, enten du skal på tur, på jobben eller skolen!

Lager du en porsjon av basisoppskriften får du tolv muffins. Om du vil blande denne oppskriften med ett av fyllene nedenfor eller om du vil triple oppskriften slik at du kan lage alle tre, er opp til deg. Alle tre oppskriftene inneholder revet ost som gir en deilig smak og god konsistens til deigen.

Reduser morgenstresset

Bak gjerne flere porsjoner muffins og frys dem ned, så har du matmuffins til mange travle morgener framover. Alt du trenger å gjøre er å ta dem ut av fryseren og legge dem i en boks, så har de tint og er klare når du vil spise lunsj.

Matmuffins for travle morgener

Matmuffins for travle morgener

Matmuffins med spekeskinke

Matmuffins nummer 1 inneholder en god, lagret spekeskinke, blåskimmelost og timian. Dette er virkelig matmuffinsen for den matglade. Hvilken type blåskimmelost du skal velge, kommer an på hvor skarp smak du vil ha.  Du kan velge en mild gorgonzola for en balansert muffins eller en sterk roquefort hvis du vil ha en mer smaksrik variant.

Coop Mega har et stort og variert utvalg av lagrede spekeskinker, velg mellom kvalitetsskinker i Smak forskjellen-serien, for eksempel serranoskinke, parmaskinke eller pata negra ibéricoskinke. Se hele utvalget av Smak forskjellen-spekeskinker her.

Matmuffins med chevre

Matmuffinsen med chevre og valnøtter passer for dem som liker en mild og balansert matmuffins. Deilig, kremet chevre passer veldig godt sammen med valnøtter. Nøttene gir en fin tyggemotstand i muffinsen.

Den milde matmuffinsen

Hvis du ønsker en ren matmuffins uten for mange og sterke ingredienser, er matmuffinsene med grillet paprika og revet ost perfekte. Den søte paprikaen passer godt til revet ost.

Se de tre oppskriftene her


Tekst og foto: Coop Mega

x