DuppedingserHverdan

Mobiltips i sommervarmen

Nå er sommerenferien endelig her, og med det følger både fargeglade mobildeksler og ørepropper. Ta deg en tur ut i varmegradene og føl solen gi vitaminer til hår og hud.

Det er sjeldent noe vakrere enn solnedgangen som speiler seg i havet, men prøv å få med noen «all-natural»-bilder uten filter. Disse er koselige å se tilbake på, og egner seg bedre til å printe ut og til å henge på veggen.

Les også: Trådløse og ladbare høytalere til utendørs bruk

Tips i sommervarmen

  • Ikke la mobilen ligge direkte i solen: batteriet tåler ikke varme, og kan føre til redusert kapasitet og at det lader dårligere.
  • Juster lys-styrken på skjermen når solen er på det sterkeste, dette gjør det enklere å se skjermen og stopper irritasjonen før den begynner.
  • Skaff deg sommeren’s trend-gadget: Mobil-lader med solcellepanel. Denne er enkel å stappe i lomma, kan brukes hvor som helst og du er ikke lenger avhengig av strøm. Perfekt på stranda, sykkeltur og kanskje til og med båten?
  • Ta med deg en trådløs høyttaler på stranda – denne tar opp like liten plass som mobilen, og gir fantastisk god lyd og stemning (Hvorfor ikke koble den opp til solcelleladeren så er du sikret god lyd hele dagen!)

Les også: Sommerens «må ha» vesker

 

 

x