Myggjager
HjemmeMust havesRyk og reis

Myggjager – din nye bestevenn

Du sitter på svaberget en sen sommerkveld og venter på at fisken skal bite på sluken. Solen er på vei ned i horisonten, hvor det dype, mørke havet møter evigheten av himmelen. Bssssssss, bsssss, bsssssss. KLASK! Myggen, blodsuger’n, fandenskapet, uansett hva man skulle kalle det har omringet deg. Det eneste du savner, er din bestevenn som du glemte hjemme på kjøkkenbenken.

Uansett hvor du skulle befinne deg, på terrassen, i marka, på festival, så møter du på denne lille krabaten som flyr rundt deg. Det er nesten fascinerende hvor irriterende og innpåsliten det lille insektet er.

Ny teknologi

Kjerringrådene mot mygg og myggestikk er ikke få, men med hjelp av teknologi har det kommet noe som vil spre glede og hygge for store og små. Leverandøren Thermacell har kommet opp med noe som er blitt den nye turkameraten og bestevennen til friluftsglade mennesker. Myggjagerne er et must å ha med seg på tur. Disse gir deg 20 m² myggfri sone.

20 m² myggfri sone

20 m² myggfri sone

Hovedingrediensen er D-Allethrin, som er en syntetisk kopi av et naturlig insektsmiddel. Dette middelet finnes også i forskjellige blomster. Enheten sprer dette stoffet utover området du sitter i.

Selskapet skriver på nettsidene sine at «insektmiddelet er veldig ubehagelig for mygg, men vil ved riktig bruk, ikke være skadelig for hverken dyr eller mennesker.».

Mange varianter

Disse variantene av myggjagere er ikke få, og har flere forskjellige utseender. Alt fra lanterner som også gir lys, klips til å kunne henge på sekken, eller sette på en gassboks. Disse er alle ganske enkle i bruk. Det er i hovedsak kun 3 deler; selve enheten, gasspatron og en luktpute. Mygg og knott har lenge vært en plageånd, men med en av disse vil du kunne nyte late sommerkvelder i ro og fred, sammen med din nye bestevenn.

Myggjager gir deg 20 m² myggfri sone


Skrevet av: Håvard E. Andersen
Kilder: https://noragent.no/produktkategori/thermacell-myggjager/

x