Når tenkte du på undertøyet sist?
Mote

Når tenkte du på undertøyet sist?

Tror du det er viktig med undertøyet under klærne som skal sitte riktig? Her kommer noen tips på hva du skal tenke på.

Start med undertøyet

Når jeg jeg jobber med kundene mine på Torvbyen, starter jeg ofte med undertøyet, som BH, truse og hold inn (Shaper). Jeg opplever ofte at de fleste ikke tenker på hvordan BH-en kan ødelegge inntrykket av toppen du har på deg, og ikke minst trusen.

Riktig valg av BH

Mine tips på BH-er er at du ikke har noen form for blonder eller opphøyet mønster på BH-en du skal ha på under en topp som har lette stoffer som for eksempel viskose, silke eller tynne bomull stoffer. Dette er fordi at de synes, og har du da en kupp som ikke er riktig vil dette synes ganske godt. Så bruk en microfiber bh som ikke har synlige kanter, så vil du se at plagget faller mye penere over bhen. Lindex har et godt utvalg av mye bra undertøy, som ikke koster altfor mye heller. De har også laserkuttede truser, som også gjør at du ikke ser trusekanten gjennom bukse eller kjole/skjørt.

Riktig valg av BH

Shaping

Når det gjelder hold inn finnes det i dag masse bra på markedet som ikke er som de gamle hold inn som var før, hvor mange sa at de ikke fikk pustet og det var ubehagelig å ha på. Her er det godt utvalg i de fleste kjedebutikker.

Ønsker du personlig veiledning? Ta kontakt med Torvbyens personlige shopper.

 


Skrevet av: Thrond Schau, Personal shopper Torvbyen
Foto: Shutterstock

x