DuppedingserHjemme

Nyt vakre vinterkvelder med stemningsfull belysning

Bli inspirert av Gloria

Du tror kanskje jeg snakker om en gudinne? Ja, det kan man egentlig kalle denne drømmen av en lampe. Jeg snakker om Svensk design med eleganse.

La deg forføre av de runde formene til Gloria. Runde former er med på å skape harmoni i hjemmet ditt. Og hvem vil vel ikke ha ett harmonisk hjem? Det er faktisk slik at Gloria er en liten familie i seg selv. Og i denne familien finner du pendler, vegglamper, plafonder og bordlamper. Glasset i lampen er munnblåst og det oser av kvalitet. Den finnes i både klart og røkfarget glass. Lampen er både trendy og klassisk på en og samme gang. Gloria kommer i flere ulike størrelser, og den gjør seg like godt alene som i selskap med andre. Det finnes mange valgmuligheter også i opphenget til lampen. Her kan du velge mellom krom, messing og kobber.

 

Gloria lampe

Gloria, Christiania Belysning Torvbyen

Den riktige stemningen i hjemmet får du når du tilfører Gloria en filament ledpære som kan dimmes. Det er jo du som bestemmer hvor mye lys som gir den perfekte kvelden for deg. Og med riktig tilbehør til kvelden, kan det bare bli en vakker vinterkveld! La Gloria lyse opp hverdagen din.

Og du.. – visste du at Gloria betyr herlighet?


Skrevet av: Kjersti Bergtun, Christiania Belysning

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x