DuppedingserHjemme

Gloria – en drøm av en lampe

Du tror kanskje jeg snakker om en gudinne? Ja, det kan man egentlig kalle denne drømmen av en lampe. Jeg snakker om Svensk design med eleganse.

Les også: Lun vinter eller vårlig stemning i stua

Trendy og klassisk

La deg forføre av de runde formene til Gloria. Runde former er med på å skape harmoni i hjemmet ditt. Og hvem vil vel ikke ha ett harmonisk hjem? Det er faktisk slik at Gloria er en liten familie i seg selv. Og i denne familien finner du pendler, vegglamper, plafonder og bordlamper. Glasset i lampen er munnblåst og det oser av kvalitet. Den finnes i både klart og røkfarget glass. Lampen er både trendy og klassisk på en og samme gang. Gloria kommer i flere ulike størrelser, og den gjør seg like godt alene som i selskap med andre. Det finnes mange valgmuligheter også i opphenget til lampen. Her kan du velge mellom krom, messing og kobber.

Gloria pendler

 1. Gloria Pendel, Ø16 Krom/Røk, 1.698,-
 2. Gloria Pendel, Ø19 Krom/Røk, 1.898,-
 3. Gloria Pendel, Ø32 Krom/Røk, 2.898,-
 4. Gloria Pendel, Ø16 Krom/Klar, 1.598,-
 5. Gloria Pendel, Ø26 Kobber/Klar, 2.298,-
 6. Gloria Pendel, Ø16 Messing/Klar, 1.698,-

Dimbar stemning

Den riktige stemningen i hjemmet får du når du tilfører Gloria en filament ledpære som kan dimmes. Det er jo du som bestemmer hvor mye lys som gir den perfekte kvelden for deg. Og med riktig tilbehør til kvelden, kan det bare bli en vakker vinterkveld! La Gloria lyse opp hverdagen din.

Og du.. – visste du at Gloria betyr herlighet?

Les også: Forny kjøkkenet uten å pusse opp

Glorias familiemedlemmer

Gloria lamper

 1. Gloria bordlampe, Messing/Røk, 1.598,-
  Bordlampen har en stor glasskuppel på en base i messing. Den kommer også med en dimmer på ledningen, slik at du kan sette stemningen i rommet på en god måte.
 2. Gloria takkrone, Grafittgrå/Røk, 8.598,-
  Takkronen er en utvidelse av den populære Gloria-serien. Takkronen består av fem glasskupler som er plassert elegant med fire kupler i toppen og en i bunn. Opphenget støttes av fire tynne vaiere. Lampen gjør seg godt over spisebordet eller i et større rom.

 


Skrevet av: Kjersti Bergtun, Christiania Belysning

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

LagreLagre

x