Treningstøy som holder motivasjon oppe
Ukategorisert

Nytt treningstøy holder treningslysten i gang

Nytt treningstøy kan ofte være nok til at treningslysten holder seg ved like (ikke vitenskapelig bevist – ennå). Nyttårsforsettet vi hører om oftest er dette med å komme i form, få bedre kondis, bli sterkere. Da vil denne såkalte «dørstokkmila» kunne bli veldig lang for enkelte. Da vil nytt treningstøy og treningsutstyr fungere som god motivasjon!

Trenings outfit – en del av garderoben

«Athleisure» er et trendbegrep som strekker seg tilbake fra 70-tallet, og går i hovedsak ut på at tekstiler som er produsert til å bli brukt til trening og aktiviteter, blir brukt i andre sammenhenger. Nå skal «alle» gå i komfortable og myke treningsklær – uansett hva de skal. Treningstøyet er blitt en del av hverdagsgarderoben for mange.

De velkjente Adidas-buksene

Går vi en tur her i byen, så vil vi se mange sorte Adidas-bukser, med de velkjente 3 hvite stripene ned langs siden. Denne buksen har sitt utgangspunkt i de løse buksene fra 80 tallet, med også de hvite stripene. Man vil også se flere med disse merkene som hadde sin storhetstid på 80- og 90-tallet. Her iblant Nike, Adidas, Reebok, og ikke minst Fila. Disse merkene leverer et bredt spekter av både topp moderne, fullspekket av tekniske finesser på treningstøy, og hverdagstekstiler som har en mer sporty og et noe mer retro utseende.

Ikke bare en trøye

En trenings trøye er ikke bare en trøye. Felles for alt av treningstøy er at de skal være slitesterke og tåle røft bruk, men også julingen vaskemaskinen gir den. Treningstøy har også en fukttransportering i ulik grad. Bomull er ikke like god på fukttransportering, som polyester, og veier litt mer. Treningstøy skal sitte godt, men trenger dog ikke være helt slim-fit for å gi best ytelse av de tekniske funksjonene. Etter hvert som treningstøy blir brukt vil svette og salter kunne tette fukttransporten i plagget, som gjør at det på sikt kan lukte surt av tøyet. Her finnes mange kjerringråd for å unngå dette. Det viktigste er å se på vaskelappen til plagget for å se hvordan det skal behandles.

Hold motivasjonen oppe!

Nå som januar er over halvveis, og den største bølgen av de som inntar treningsstudio begynner å avta, er da det gjelder å opprettholde oppmøte på den lokale gymmen, eller gjøre løpeturen noe lenger. Kanskje også en ny aktivitets- eller pulsklokke kan hjelpe til å gi deg en ny motivasjon?  En ting er i hvert fall sikkert, den eneste som kan slå din rekord, er deg selv!

Treningstøy som gir ny motivasjon

  1. Adidas hettegenser Dame, nå 349,- (før 699,-)
  2. Polar Vantage V, 4799,-
  3. Dri-FIT Element 1/2 Zip Treningsgenser Dame, 300,-
  4. Speedwick Move Teknisk T-Skjorte Herre, 399,-
  5. Pro Warm Royal Print Treningsgenser Dame, 649,-
  6. Nike Tennissokker 3 pk, 99,-
  7. Adidas Tiro Treningsdress Junior, 599,-
  8. Pro Warm Royal Print Treningsgenser Dame, 549,-

 


Skrevet av:
Håvard Everløff Andersen
Assisterende Butikksjef, G-Sport Torvbyen

Kilder:

x