Grønne planter
HjemmeInteriørMust haves

Skap en trendy og grønn oase hjemme

Grønne planter er i vinden som aldri før, de skaper en lun atmosfære og et triveligere og mer levende innemiljø

Grønn fornyelse

Vi kjenner nå på siste rest av en flott sommer. Aktivitetene har kanskje mest foregått utendørs, kanskje har man også vært bortreist over en tid. Da er det ikke så rart at plantene innendørs har blitt en smule forsømt. En liten oppfriskning av plantene er da en god ide. Grønne planter er utrolig dekorative med sine vakre bladmønster, farger og former, og du får de i alle slags størrelser.

Velg planter med forskjellige størrelser for å få litt nivåforskjell. Plasser de også i forskjellige høyder med hjelp av det du måtte ha for hånden hjemme, blomsterbord, kasser, krakker osv. Du trenger ikke å ha like potter, variasjon av form og materiale gir helheten bare et mer spennende uttrykk.

Grønne planter

Grønne planter er lettstelte

De fleste grønne planter krever lite stell, og de er enkle å få til å trives. Det viktigste du kan gjøre er å ikke vanne for mye. Ingen planter liker å stå med røttene i vann, da får ikke røttene luft og blir «kvalt». Er du usikker på om du trenger å vanne plantene er det lurt å stikke fingeren ned i potten for å kjenne etter. Er det helt tørt er det lurt å gi de litt vann.

Er det mer du lurer på så spør gjerne oss på Mester Grønn i Torvbyen, eller finn flere stelletips på Mester Grønn.

Caladium


Tekst: Mester Grønn
Foto: Mester Grønn

x