Duppedingser

Pokémon Go – ikke uten powerbank

Pokémon Go har tatt verden med storm de siste ukene og har delt oss inn i to grupper. De som elsker det og de som hater det. Som et nittitallsbarn er jeg selvfølgelig en av de førstnevnte. Vi som vokste opp med første generasjons Pokémon får nå lov til å leve ut barndomsdrømmen. Å gå ut for å “catch `em all” er nostalgi på sitt beste. Samtidig er det gøy å se at Pokémon Go treffer mange andre aldre. For mange er det stas å kunne lære barna sine om det de selv var opptatt av når de var barn.

Men mange blir også oppgitte over den store populariteten og sjekker du en melding på et gatehjørne vil noe definitivt tenke at du spiller. Men det positive er jo at man må ut å gå for å finne Pokémons og for å ta over gyms. Et spill som får oss til å frivillig vandre rundt ute hver dag. Kan det bli bedre?

Powebanks

1. Spaceworld  2. Elkjøp 3. Clas Ohlson  4. Teknikmagasinet

Men et minus er det med Pokémon Go. Du trenger strøm. Masse strøm. Spillet suger batteri fordi du må ha skjermen aktiv hele tiden mens du spiller. Det kan løses med en powerbank. Torvbyen har flere butikker som selger powerbanks. Jeg vil anbefale en litt dyrere powerbank om man skal investere i en da en holder lenger og kan lade mobilen flere ganger. Men det finnes også mange rimeligere også. Sjekk batteriet på din mobil. Se etter mAh(miliampertimer). Viser din mobil for eksempel 3000 mAh, burde du investere i en powerbank som har 3000 mAh eller mer. Det indikerer hvor mye du kan lade. Med en powerbank med mer enn 3000 mAh, kan du dermed lade opp mobilen helt fullt minst en gang.

Så får vi se om ikke det kommer flere Go spill i fremtiden. Dere er allerede ønsker om Harry Potter Go.

Happy hunting!

 

Tekst: Blogger Anneli C. Ellingsen

 

x