Pynt til påske uten påskepynt
BordetHjemme

Pynt til påske uten påskepynt

Syns du påskekyllinger er harry? Er du lei alle de billige påskeeggene med gammeldags mønster?

Du trenger absolutt ikke å fylle huset med egg og kyllinger. Det finnes andre måter å pynte til påske på også.

Tenk farger

Flotte farger til påske er gul, lilla og livlig grønn. Kun litt forandringer av fargene i interiøret hjemme kan være nok, og disse fargene er nydelige til våren uansett. Da unngår du også stresset ved å pakke opp og ned påskepynt. Fargene passer inn både før og etter påske.

Pynteputer

Så hva kan enkelt byttes ut? Puter eller putetrekk er en enkel sak å skifte ut for sesongen eller helligdagene. Pynteputer kan både pynte opp sofaen og gjøre det lille ekstra på sengen.

Pyntepute fra Kremmerhuset

Pyntepute fra Kremmerhuset, 229,- Foto: Kremmerhuset

Lune pledd

Våren kan fortsatt være kjølig selv om sola skinner. Et pledd er ypperlig både for pynt og varme. Kanskje noe fint å gjemme seg i når påskekrimmen går over skjermen også. Eller i solveggen på verandaen. For litt ekstra varme og lunhet legg skinnfell på enten sofaen eller over stolryggene i spisestua.

Kirsten pledd, Princess

Kirsten pledd 299,90,- Princess, Foto: Princess

Prikken over i-en

Tenk på detaljene. Lys og servietter i gul og lilla. Eller hva med potpourri i påskens farger? Ta frem alt du har av gule små ting. Kanskje du har en gul bolle, vase eller annet servise? Hent grener fra naturen. Gåsunger eller andre vårlige innslag fra naturen og sett de i en vase.

Er du lei de tradisjonelle påskeblomstene som påskeliljer og tulipaner? Gå heller for klassiske roser eller nelliker i gult.

Pynt med nye håndkler i gult

Pynt gule håndkler fra Princess, 99,90,- Foto: Karine Strand Andresen

 


Skrevet av: Anneli Charlott Ellingsen

x