HjemmeHverdanInteriør

Riktig dyne til varme sommernetter

Vi gleder oss til de varme periodene vi får i løpet av sommeren, men mange synes likevel det er utfordrende med de varme nettene. En av tingene du kan gjøre er å skaffe deg en sommerdyne. Den vil bidra til at nattesøvnen ikke blir forstyrret av varmen.

Riktig valg av sommerdyne

På de varmeste nettene foretrekker mange en lett og svalende dyne. Og når det er virkelig varmt anbefaler vi å bruke en sval sommerdundyne. Dun har flere spesilelle egenskaper, blandt annet puster det godt og transporterer fuktighet bort fra kroppen.
Vår beste sommerdundyne Lillesand har høyt duninnhold, noe som gjør dynen lett luftig og myk. Perfekt til de varmeste sommernettene.

Sommer dundyne fra KID

Sommerdundyne fra KID

Sengetøy til sommerdyne

Selv om en sommerdyne i seg selv legger til rette for en god natts søvn på varme netter, har også valg av sengetøy noe å si. En favoritt for mange når det er varmt, er sengetøy i krepp. Den ujevne overflaten føles luftig mot huden, og bomullskreppen er dessuten strykefri og slitesterkt. Et annet godt alternativ er sengetøy i sateng, som har en glatt overflate som føles sval og behagelig.

Sommer sengetøy fra KID

Sengetøy i krepp fra KID

Husk riktig solskjerming

Har du et soverom som blir veldig varmt i løpet av dagen, kan det være en god idé å investere i en lystett plisségardin eller lystette gardiner. Det doble stoffet er lystett og lyddempende, og den stillestående luften mellom lagene virker som isolasjon som holder sommervarmen ute. Husk å lufte godt på kvelden når det er litt kjøligere ute.

En vifte er behagelig når luften føles helt stillestående, og en termo drikkeflaske som holder vannet iskaldt i lang tid kan være redningen i løpet av natten. Med både riktig sommerdyne, sengetøy i behagelig materiale og solskjerming i vinduet legger du til rette for en god natts søvn selv på de varmeste sommernettene.

Lystette gardiner fra KID

Lystette gardiner fra KID

Velkommen til KID!

Hos oss finner du flere gode sommerdundyner til ekstra gode priser. Velkommen til oss i Kid Torvbyen så hjelper vi deg å finne den perfekte sommer dundynen.

Se vårt utvalg av sommerdundyner og sengesett på kid.no.


Tekst: Laila- Anita Glomdal Hos Kid interiør og fra kid.no, Torvbyen
Foto: Kid Interiør

x