Ro ned i julestria med disse 4 tipsene
Hverdan

Ro ned i julestria med disse fire tipsene

Selv om vi lover oss selv og hverandre at førjulstiden skal være en tid for kos og hygge, så tar julestria én etter én. Hvordan kan vi forhindre dette? I år har vi en gyllen anledning til å virkelig skape en rolig og god førjulstid.

1. Planlegg innkjøp på forhånd og få oversikt over gjøremål

Skriv innkjøpslister til gaver, mat og dekorasjon. Hent inspirasjon og idéer fra ulike nettsteder som Instagram og Pinterest, men også butikkenes eget personale. Hent kunnskap der du er!

Pinterest

Samle idéer til julepynt i egne Pinterest boards

2. Få mest ut av julebudsjettet og handle effektivt

Følg med på gode tilbud og rabatter og få mest for pengene. Bli med i Kundeklubber – her er det masse rabatter å hente nå før jul.

3. Få oversikt over alle aktiviteter i julestria og vær i forkant

Sett opp en felles kalender for hele familiens juleaktiviteter og sørg for å ha nødvendig utstyr på plass i god tid. For eksempel Nisseluer, Luciakjoler og lys, kalendergaver til skoler og barna. Jule(bord)antrekk til hele familien, og ikke glem de små tingene som strømperbukser, sokker, slips etc.

4. Gjør noe hyggelig sammen, eller sett av tid til en hyggelig julestund alene

Hvorfor ikke et holde et godt gammeldags juleverksted, hvor dere lager julepynt, borddekorasjoner og julekaker? Eller hva med å gjøre noe hyggelig rundt det å pakke inn gavene og gjøre noe ekstra ut av innpakningen. Sett på julemusikk, spis kakemenn og finn frem saks, julepapir, bånd og kort. Kjenn at kroppen roer seg ned når hendene blir brukt, og at juleroen senker seg.

Med disse tipsene håper vi at du får pustet ut og skapt gode førjulsminner!


Skrevet av: Bente Bang, Søstrene Grene

x