Hjemme

Rom for kos

Høsten er her og det er tiden for innekos. Vi kan finne frem lune pledd, myke puter og tenne levende lys. Hvorfor ikke friske opp med farger nå som det blir mørkere ute. Forskjellige farger og mønstre frisker opp og gir hjemmet en ekstra piff.

Rom for kos

  1. Lucie Kaas bolle i rosa fra Presangen // 2. Rosa interiørdetaljer fra Kremmerhuset // 3. Keramikk fra Kremmerhuset

Rosa er årets farge og detfinnes i alt av interiør. Tekstiler og interiør kommer i forskjellige rosa toner. Miks og match med forskjellige rosa og lilla toner for å for å skape en personlige stil.

Blå toner er uten tvil viktig denne sesongen. Frisk opp sofaen med ett blått pledd og puter eller pynt opp vinduene med gardiner i blå toner. Ofte er det de små tingene som gjør den store forskjellen.

Hva med og la seg inspirere av 70-tallet med sterke farger og kule design. Tekstiler i cord og fløyel og tøffe detaljer. Gult er utrolig kult og fresher opp i høstmørket. På 70-tallet var veggtepper svært populært. Tørr du å prøve deg på en annerledes veggdekor?

Rom for kos1

  1. Buddha figur fra Kremmerhuset // 2. Veggteppe fra Kremmehuset // 3. og 4. Mykt pledd og pyntepute fra Princess

Den nordiske trenden med sine dempede farger og naturmateriale er fortsatt populært. Bland den med den populære etniske trenden og skap ett interessant og behagelig utrykk.

La deg inspirere av høstens interiørtrender og gjør ditt hjem til et lunt og hyggelig sted å være. Fyll opp sofaen med høstens nye pynteputer, ha varme pledd liggende, forny rommet med ett lunt gulvteppe, tenn levende lys og nyt mørketiden.

Ønskeliste for høsten:
Veggteppe fra Kremmerhuset
Lucie Kaas bolle i rosa fra Presangen
Buddha figur fra Kremmerhuset
Mykt pledd og pynteputer fra Princess

Kilder:
www.kremmerhuset.no
www.presangen.no
www.princessbutikken.no

Tekst: Lise Mette Solgaard

x