Livsstil

Sandras Supermat favoritter

Supermat, eller Superfood, er mat fra naturen med særlig høye konsentrasjoner av viktige næringsstoffer. Å spise supermat handler om å legge til næringsemner i kosten som får din kropp i balanse, og som kan gi deg resultater i form av for eksempel bedre energi, klarere hud, sterke hår og negler.

Markedet bugner av ulike produkter og det kan være vanskelig å velge i et mylder av lovnader og påstander. Det kan være tidkrevende og ganske kostbart å finne de produktene som passer deg og din kropp, og man skal være obs på at de produktene som har fungert bra for noen, ikke nødvendigvis vil gi deg samme resultater. Derfor er det viktig å lytte til kroppen og introdusere kroppen for et produkt av gangen.

Jeg tror at det er viktig å ha en sunn tilnærming til valg av supermat og velge utifra egne behov og livsstil. Mitt tips er å velge produkter som kan erstatte produkter du allerede bruker, eller kan legges til et kosthold du klarer å opprettholde. Nedenfor er mine supermatfavoritter, som kan passe alle. Jeg bruker disse i baking og matlaging og de er mine MÅ HA-produkter i skapet til en hver tid.

 

Sandras Supermat_1
Cocosa Extra Virgin Coconut Oil // Gojibær // Chiafrø // Raw-kakao // Spiret Solsikkekjerne

x