Skap 17. mai stemning med blomster i rødt, hvitt og blått
BordetHjemme

Skap 17. maistemning på 1-2-3

Selv om vi heller ikke i år kan feire 17. mai som normalt, er det hyggelig å markere dagen og gjøre det fint både inne og ute.

Pynt inngangspartiet med blomster i 17. mai farger

Pynt inngangspartiet med blomster i 17. mai farger

Blomster skaper feststemning

Med blomster i rødt, hvitt og blått blir det en flott ramme rundt nasjonaldagen. Potteroser, margeritter, hortensia, pelargonia, lobelia og lavendel er eksempler på sommerblomster som er flotte i utepotter og balkongkasser. Passer det bedre med blomster i helt andre farger hjemme hos deg, så la flagg og silkebånd i nasjonalfarger skape 17. mai stemningen.

Dekorer et festdekket bord med 17. mai blomster

Dekorer et festdekket bord med 17. mai blomster

Blomster er midtpunktet på ethvert festbord. Denne uken har vi et ekstra stort utvalg lekre buketter, og et bugnende blomstertorg der du kan velge dine egne favoritter. Et godt tips er å bruke mange små vaser fylt med blomster i rødt, hvitt og blått. Det er både vakkert og enkelt å få til.

Bestill ferdige maipakker

For å gjøre det lettvint for deg har vi satt sammen maipakker med planter til utekrukkene og blomster til festbordet. Du kan bestille for levering rett på døren eller for henting i butikk. Enklere blir det ikke! Bestill maipakker her.

Ta gjerne turen innom butikken for flere tips og inspirasjon til å lage en blomstrende maifest. Vi har blomster til alle anledninger. Garantert!


Tekst: Mester Grønn
Foto: Mester Grønn

x